Dream Team voitti ansaitusti ensimmäisen pelinsä Nelosessa HBK:ta vastaan. HBK saapui paikalle kymmenen minuuttia myöhässä, ja joutuivat otteluun suoraan bussin penkiltä. Se näkyi selvästi ensimmäisen vartin aikana. DT piti palloa selvästi enemmän, ja lähti hyökkäyksiin taidolla ja ehkäpä hieman verkkaisesti. Ensimmäinen maali näki päivän valonsa vartin pelin jälkeen, kun Mixu jallitti vasemmalla laidalla pari pelaajaa ja pääsi  kuudentoista kulmalta laukomaan vapaasti. Maalivahti ei saanut vangittua matalaa laukausta ja Pömö pääsi sivultamaan läheltä DT:n 1 - 0 johtoon. Maalin jälkeen HBK pääsi peliin hieman mukaan, ja HBK:oo kärki pääsi puolittaiseen läpiajoon, jonka Code torjui hienosti vastaantulollaan. Rauhallista pelailua jatkui 40.minuutille saakka, kunnes täysin harmittomassa tilanteessa tuomari vihelsi HBK:lle vaparin 20-metristä. Tilanteessa Poutsi sai myös varoituksen. Vastustajan kaveri sivalsi vaparin taidokkaasti vasempaan yläkulmaan. Tauolle siirryttiinkin tasatilanteessa 1 - 1.

Toista puoliaikaa oli pelattu noin vartin verran, kun Poutsi nousi topparin paikalta keskelle, kuljetti pallon reiluun pariin kymmeneen metriin ja veti pommin lähelle maalin oikeaan yläkulmaa. Dream Team johtoon 2 - 1. Tämän jälkeen kentällä nähtiin kaksi uutta Dream Teamilaista, kun Yrjölän Tuomas ja Junnon Jarmo tulivat kentälle. Kentälle tuli heti uutta säpinää, ja kauaa ei tarvinnut odottaa kun  verkko heilui taas HBK päädyssä. Oikealta puolelta tulevaan keskitykseen ensimmäisenä kerkesi Pömö, joka päällään laittoi pallon taidokkaasti vasempaan takakulmaan. Hetkeä aiemmin Pömöllä oli samanlainen paikka, mutta toisella kerralla vasta onnisti. DT johti 70.minuutin jälkeen 3 - 1. Kentälle vaihdettiin myöskin Plasma ja Hihi, jotka tulivat vahvistamaan vielä hyökkäystä. Plasma pääsikin vielä tuikkaamaan ottelun loppuhetkillä. Dangerin pystysyöttöön lähtenyt Plasma sai pallon maalivahdin pienen erheen jälkeen, ja siirsi pallon pienestä kulmasta verkon perukoille.

DT:n hyvästä pelistä kertoo sen, että HBK:lla ei ollut pelissä kunnon paikkoja juuri ollenkaan. DT siis näin ansaittuun 4 - 1 voittoon. Ottelussa tuskastuneella HBK:lle jaettiin ottelussa viisi keltaista korttia, DT:n yhtä vastaan. Uudet nuoret Dream Teamiläispuumat Yrjölä ja Junno pelasivat edukseen. Molemmat pelasivat ennakkoluulottomasti eivätkä arkailleet yhtään.

DT:n avaus tänään:

Code, Roger, Poutsi, Danger, Salamela (70. Hihi) , Mixu, Räätäli (65. Yrjölä junior), Gubbe, Raahe Roger, Lettu (65. Junno junior), Pömö (70. Plasma)