DT otti hienon 6-0 (3-0) voiton K-pallo:sta. DT otti komennon pelin alussa ja jo 13.minuutin kohdalla Tuomas Nikula puski Mikael Nivalan keskityksen maaliin 0-1. Sama kuvio toistui viisi minuuttia myöhemmin. Mixu keskitti ja Nikula puski tilanteeksi 0-2. Deeteen hyvä pelaaminen jatkui ja Petri Määttänen ampui kulman jälkitilanteesta pallon maalin kattoon. Peliä pelattu 27.minuuttia ja 0-3 . Tämän jälkeen Dream Teamin pelaaminen lopahti ja vastustaja sai hieman painetta. K-pallo sai rankkarin 35.minuutin kohdalla, kun Sami Hautakoski kaatoi vastustajan. Hyvän pelin pelannut maalivahti Miikka Isosalo torjui Tomi Gronoffin rankkarin. Taukotilanne 0- 3. Tauko tuli hyvään paikkaan DT:n kannalta, koska Kalajoella oli ollut lopussa hyvä henki päällä.
Toiselle puoliajalle DeeTee laittoi lisää pökkyä pesään ja nopea pelaaminen eteenpäin alkoi tuottaamaan tulosta. 51.minuutilla Juho Heiskanen ampui läpisyötöstä takakulmaan 0-4  ja  56.minuutilla Tuomas Nikula viimeisteli hattutemppunsa, kun ampui rebound pallon sisään ja tilanteeksi 0-5. Loppunumerot 6-0 87.minuutilla niittasi Petteri Kajasmaa, kun Tuomas Nikulan pudotuksesta laukoi pommin takakulmaan. Kalajoellakin oli omat paikansa toisen puoliajan alussa, mutta Isosalo torjui hienosti.
Hieman oudolla kokoonpanolla loukkaantumisten kiusaama DT jaksoi taistella ja tehdä töitä kentällä, joka näkyi hienoina onnistumisina ja suorituksina. Puolustuksen vasemmassa reunassa ensimmäistä kertaa esiintynyt Arto Alasuutari pelasi kelpo pelin, ja esitti muutaman hyvän nousun ottelun aikana. Muutenkin puolustus pelaaminen ja varmistus peli toimi hienosti koko joukkueella.

Avaus tänään: Isosalo, Alasuutari, Hautakoski, Vaara, Marjakangas, Määttänen, Nikula, Heiskanen, Nivala, Kajasmaa, Somero. Ei vaihtoja.

DT-Tähdet

*** Tuomas Nikula***

**Petteri Kajasmaa**

* Miikka Isosalo*

DeeTeen pelit jatkuvat ensi viikon tiistaina Haapavedellä FC Folkin vieraana. Otteluun Dream Team lähtee taas hieman eri kokoonpanolla, kun muutamat pelaajat lähtevät eri paikkakunnille opiskelemaan.