Dream team ei antanut Pedersödelle mitään mahdollisuuksia sateisella Safarikentällä. Peli oli hallussa alusta asti, ja tilanteita rakennettiin tiuhaan tahtiin vastustajan maalille. Ensimmäistä maalia saatiin odotella aina 41. minuutille saakka, kunnes Veli-Pekka Somero pukkasi pallon kahden puolustajan puristuksesta maaliin. Esityön maaliin teki ottelun sankari Petri "Lettu" Määttänen ja Petteri Kajasmaa.

Toisella puoliajalla DT:n hallinta jatkui kauttaaltaan. Tilanteita luotiin hienokseltaan vastustajan maalille ja 63. minuutilla Lettu laukoi vaparikeskityksen upeasti ja kovaa takakulmaan.  Ja sama mies oli asialla 81.minuutilla,kun Vaaran pitkän kuljetuksen päätteeksi Lettu sai kuudentoistakulmalla pallon ja sijoitti upeasti ulkosyrjällä takayläkulmaan. Siihen loppuivatkin vastustajan viimeisetkin mahdollisuudet olla ottelussa mukana. Vielä yliajalla 90 minuutilla Juho "Roger" Muhonen liukui Kajasmaan keskityksen maaliin. Näin DT:lle 4 - 0 voitto varsin kesystä PeFF:istä. Keskikentän ja puolustuksen pelinrakentelu oli tänään hienoa ja Dream Team voi olla tyytyväinen omaan peliin.

DT:n avaus tänään: Ansamaa, Hautakoski (45. Salmela), Vaara, Honkala,, Kiema, Alasuutari, Marjakangas, Määttänen, Kajasmaa,  Somero (69. Heiskanen)