Vahva KUF otti pisteet fyysisessä pelissä. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista molemmilta joukkueilta. Tilanteen poikasia syntyi hienokseltaan molempiin päätyihin. 40. minuutillla Arto Alasuutarin laukauksen KUF maalivahti torjui eteensä ja Juho Muhonen laittoi reboundin sisään. Puoliaika tulos 1-0 DT:lle.

Toiselle puoliajalle KUF:fin fyysinen peli sai enemmän otetta. DT:n pelin rakentelu alkoi ontumaan keskikentällä ja peli meni roiskimiseksi. Vahvat vastustajan puolustajat voittivat kaksinkamppailuita ja KUF saikin pari hyvää tilannetta vastahyökkäyksillä. 53.minuutilla KUF:fin Jonas Häggblomin keskitys meni hässäkästä maaliin, näin peli oli 1-1. Tilanteessa DT:n maalivahdilla Miikka Isosalolla olisi ollut mahdollisuus nyrkkeillä pallo pois, mutta auringonpaiste teki tepposen, ja arviointi virheestä pallo osui ylärimaan ja putosi maaliviivalle, josta KUF pelaaja potkaise pallon sisään. Vastustaja jatkoi hyvää puolustuspelaamista ja DT:n mahdollisuudet olivat kortilla. Peliä oli pelattu 78.minuuttia, kun KUF:fin Tony Fröjd ampui suoraan kulmapotkusta hienon volleyn  maalinkattoon ja tilanne 1-2. 90 minutilla KUF:fin kolmannen maalin (1-3) Robin Snellmanin hieno laukaus vastahyökkäyksen päätteeksi etukulmaan ratkaisi pelin. Mutta vielä 90+3 minuutilla DT sai kulman josta FC YPA:n testipelaaja  Emmanuel Anyiam-Osigwe pukkasi kavennusmaaliin. Näin kolme pistettä matkasi Kålbyyn luvuin 2-3.

Valmentajan sana: Tänään tuomari salli varsin kovan pelin, joka särki hieman peliämme. Onneksi ei lähdetty kaverin pelityyliin mukaan, vaan pelattiin omaa peliä. Hieman puolustusvoittoisella taktiikalla olisi pisteet saattaneet jäädäkin Ylivieskaan, mutta jälkiviisas on aina helppo olla.

DT:n avaus tänään: Isosalo, Vaara,  Emmanuel, Honkala, Salmela (45. Kiema), Määttänen (62. Hautakoski ), Alasuutari, Marjakangas, Kajasmaa (45. Somero), Muhonen
, Heiskanen.

DT-Tähdet

*** Arto Alasuutari***

** Tuomo Marjakangas**

*Juho Muhonen*

DT:n pelit jatkuvat ensi viikon torstaina kotipelillä, ja vastaan asettuu LoVe Lohtajalta. Aikaisempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi DT:n 3 -1 voittoon vieraskentällä.