Toisen kerran tälle viikolle Dream Team matkusti Ykspihlajan kentälle Kokkolaan. Tällä kertaa vastustaja pelasi taktisesti hyvin eikä Deetee onnistunut tuomaan kolmea pistettä. Ensimmäiset 20 minuuttia oli DT:ltä hermostunutta pelaamista. Sen jälkeen Dream Team loi pari keskitystä ja laukaisu paikkaa mm. Petri Määttäsen laukaus ylärimaan. 30 minuutin kohdalla sitten onnistuminen tuli. Määttänen antoi nopean sivurajaheiton ja Sami Hautakoski keskitti, josta Veli-Pekka Somero puski nollakulmasta maaliin. Maalin jälkeen No Stars loi tilanteita pitkillä palloilla ja taitava vastusta käytti puolustuksen tilat hyväksi ja teki kaksi maalia puoliajan loppuun. No Starsin ensimmäinen maali syntyi kun DT:n puolustuksen ja keskikentän väliin oli jäänyt liian suuri väli, ja Notari pelaaja pääsi vapaasti ottamaan haltuun ja laukaisemaan noin paristakymmenestä metristä kierteisen vedon, joka yllätti maalissa pelanneen Miikka Isosalon. Notarien toinen maali syntyi kun pallo toimitettiin maalin eteen, jossa Jouni Vaara sai painettua Kim Huuhkaa sen verran alaspäin ettei tämä palloon yltänyt, mutta huonoa tuuria oli sen verran mukana että pallo kimposi Vaaran hartiasta omaan maaliin.

Toisella puoliajalla peli aaltoili nopeasti päästä päähän ja puolittaisia tilanteita oli molemmilla. Kunnes DT:n puolustuksen virheestä vastustaja sai helpon rankkarin, josta vastusta ei erehtynyt. Peliä oli pelattu 53 minuuttia ja tilanne 3-1. Tämän jälkeen deetee nosti hyökkäyspelaamista vaihdoilla, mutta maalipaikat olivat kortilla. Vastustajan vahvat puolustajat hoitivat tilanteet. Pari  keskitystä ja Juho Heiskasen ylärimalaukaus olivat pahimman tilanteet. Näin pisteet jäi Kokkolaan.

Dream Team kaatui tänään hermoiluun ja huonoon syöttöpeliin. Tahtoa oli voittaa, mutta vastustaja pelasi järkevästi. Dream Team pelaa seuraavat kolme otteluaan kotona. Seuraava peli pelataan perjantaina PeFF:iä vastaan. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan DT voittoon!

DT:n avaus tänään: Isosalo, Muhonen, Vaara, Honkala, Salmela, Nivala, Hautakoski (58. Alasuutari), Marjakangas (66. Kiema ), Määttänen (66. Kajasmaa), Heiskanen, Somero