LoVe Lohtajalta saapui Dream Teamin vieraaksi torstai-iltana. Dream Team hallitsi ottelun ensimmäistä puolta tuntia, ja siirtyikin vartin pelin jälkeen johtoon, kun Sami Hautakoski siirsi Juho Muhosen laukoman reboundin sisään. Tämän jälkeen DT:llä oli monta mahdollisuutta lisätä johtoaan, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Parhaat paikat siunaantuivat Rogereille Juho Muhonen ja Juho Heiskanen. DT:n reisana läpi ottelun olivat heikko syöttöpeli, ja tällaisesta LoVe saikin mahdollisuutensa. DT menetti pallon keskialueella, ja Love lähti nopeaan vasta hyökkäykseen. Pelaajaa jouduttiin rikkomaan, ja näin LoVe sai vapaapotkun 25-metristä . LoVe pelasi vapaapotkun lyhyenä muurin oikealta puolelta, jonne LoVe pelaaja oli karannut Dangerilta. Tämä pääsi laukomaan ja Miikka Isosalo ei saanut vangittua palloa, joka jatkoi maalia kohti, jossa oli sitten LoVe pelaaja päineen välissä. Tilanne tauolla oli 1 -1.

Toisella puoliajalla DT painoi päälle, mutta ei saanut maalattua hyvistä paikoista huolimatta. LoVe ei saanut toisella puoliajalla mitään aikaan, ja DT:n puolustus hoiti varmasti kaikki pystyjuoksupallot pois, ja näin pisteet jaettiin tasatuloksella 1-1. Ottelun jälkeen LoVe:n pelaajat tuulettivat tasapelia kuin voittoa, joten heille tasatulos oli tyydyttävä. Näin ollen LoVe siirtyi sarjajohtoon, tosin KUF on pelannut ottelun vähemmän ja on samoissa pisteissä. Dream majailee tällä hetkellä sijalla neljä, edellä siis LoVe, KUF sekä PeFF.

Avaus kokoonpano. Isosalo, Kiema (45.Salmela), Vaara, Honkala, Kopakka (85.Visuri), Marjakangas, Suutari, Määttänen, Hautakoski (45.Kajasmaa), Heiskanen, Muhonen

DT-Tähdet

*** Hannu Honkala***

**Sami Hautakoski**

*Miikka Isosalo*

Dream Teamin ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun he matkaavat Kalajoelle mittaamaan K-Pallon kunnon paikalliskamppailussa.Kamppailut näiden joukkueiden välillä ovat yleensä olleet hyvin tasaväkisiä.