Dream Team lähti Haapavedelle taas hieman eri kokoonpanolla kuin edelliseen Kalajoki peliin. Opiskeluiden takia eri paikkakunnille lähtineitä oli mm. Tuomo Marjakangas, Hannu Honkala, Petteri Kajasmaa ja Miikka Isosalo. Suurimpana yllätyksenä tuli maalivahti valinta, kun Code on hieman loukkaantunut ja Sumu on opiskelemassa, niin B-juniorioiden maalivahti Juha Keskitalo sai näyttö mahdollisuutensa.

Ottelu alkoi täysin DT:n painostuksella, ja näytti Folk oli luovuttanut pelin jo ennenkuin sitä oli ehditty edes aloittaa. Folkin pelaajien kävellessä, DT painoi laitojen kautta ja keskityksien avulla saatiin luotua vaarallisia paikkoja. Jo kolmannella minuutilla maaliverkko heilui Folkin päädyssä, kun Arto Alasuutari zippasi, ja Tuomas Nikula otti rinnalla haltuun ja laukoi volleysta komeasti 1-0 maalin. Folkin alettua juoksemaan, saivat he muutaman mahdollisuuden maalintekoon, mutta kaukaa lähteneet laukaukset menivät järkiään ohitse. Folkin alettua karvata hieman ylempää, alkoi keskikentälle avautua tilaa. Tämän tilan Jouni Vaara käytti hyväkseen, ja lähti kahdesti pitkään nousuun, jotka tuottivat kaksi maalia. Ensimmäinen näistä viimeisteli läpijuoksun päätteeksi Juho Heiskanen, ja toinen maaleista oli lähes identtinen pallon käytyä vain mutkan Tuomas Nikulalla, joka pisti Heiskasen taas läpi. Neljäs maali näki päivän valon juuri ennen taukoa, kun Arto Alasuutari vapautti Tuomas Nikulan läpiajoon. Tauolle siirryttiin DT:n johdossa 4-0.

Toinen puoliaika jatkui siittä mihin ensimmäinen loppui. DT painoi päälle ja räppäsi heti toisen puoliajan kuudennella minuutilla maalin. Petri Määttänen antoi keskityksen, jonka Heiskanen jatkoi reboundista sisään, ja näin hattutemppu oli valmis. Kuudes maali oli lähes kopio viidennestä.72.minuuttia oli pelattu ja Määttänen keskitti, ja tällä kertaa Veli-Pekka Somero otti haltuun ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Seitsemäs maali syntyi 81.minuutilla kulmasta, jonka Määttänen antoi ja Nikula puski pallon maaliin, ja näin Nikula viimeisteli myös hattutempun. Vain pari minuuttia myöhemmin, kulman jälkitilanteesta Vaara keskitti, Somero voitti pääpallon maalivahtia vastaan, ja Junnon Jarmo puski pallon maaliin. Näin DT:lle murskaava 0-8 voitto Haapavedeltä.

Ottelussa DT:n lisäksi näytteli suurta roolia avustavat linjatuomarit. Koko kauden aikana DT ei ole ollut paitsiossa yhtä useasti kuin tässä ottelussa. Määttäsen Petrikin kerkesi ainakin puolenkymmentä kertaa paitsioon, ja muu joukkue varmasti yhtä monesti. B-juniori ikäiset Juha Keskitalo ja Jarmo Junno pelasivat ennakkoluulottomasti, ja heistä varmasti tulee olemaan DT:lle vielä tulevaisuudessa suuri apu.

Avaus tänään: Juha Keskitalo, Kopakka, Vaara, Hautakoski (50.Junno), Kangaskortet, Muhonen, Nikula, Alasuutari, Heiskanen, Määttänen, Somero

DT-Tähdet

*** Juho Heiskanen***

**Tuomas Nikula**

*Petri Määttänen*

Samaan aikaan pelattu ottelu GBK II - KUF on päättynyt Gebiksen voittoon 4-0! Tämä on loistava uutinen sinänsä, että tulos pitää DT:n hyvissä asemissa nousua ajatellen. DT:n pelit jatkuvat ensi viikon maanantaina, jolloin se matkustaa LBK:n vieraaksi Larsmoon.