Dream Team voitti Esse IK:n II-joukkueen kauden päätösottelussa ennätysyleisön edessä 5-0. Peli oli alusta saakka täysin DT:n hallintaa, ja maalipaikkoja luotiin läpi ottelun paljon. Essen asemaksi jäi pelkästään puolustaa, kun se ei saanut palloa kymmentää kertaa enempää DT:n kenttäpuoliskolle. Numerot olisivat saattaneet olla rumemmatkin, mutta Essen maalivahti venyi välillä hyviin torjuntoihin. Toisessa päässä Miikka Isosalolla oli huomattavasti helpompi iltapuhde.

Dream Team lähti otteluun kovaa tempoa ylläpitäen, eikä antavat vierailijalle yhtään ylimääräistä tilaa. Maalipaikkoja luotiin ottelun alusta saakka, ja ensimmäinen maali näki päivänvalonsa 14.minuutilla, kun Tuomas Nikula syötti Sami Hautakosken läpi, joka ohitti maalivahdin ja syötti maalin eteen, jossa Petteri Kajasmaalla oli helppo työ tehdä ottelun avausmaali ja samalla voittomaali. 21.minuutilla Nikula sitten avasi oman maalitilinsä ottelussa, kun hän eteni laidasta keskellä ja ampui tarkasti maalin etukulmaan 16-metristä. Ensimmäisen puoliaika siis DT:lle 2-0.

Heti toisen puoliajan alkuun Nikula ohjasi illan toisen maalinsa. 4-0 maali syntyi ottelun 71.minuutilla kulman jälkitilanteesta, kun Nivala keskitti ja Vaaran niskaan ajanut mies ohjasi pallon omaan maaliin. Ottelun sinetöi 75.minuutilla Arto Alasuutari komealla kaukovedolla 25-metristä, ja tähän päättyi myös maali-iloittelu ottelussa. Tämä tiesi sitä, että tämän vuoden hirvi-palkinto suuntaa Veli-Pekka Somerolta Arto Alasuutarille. Dream Teamin kauden päätösottelu Esse IK II:sta vastaan päättyi siis 5-0.

Valmentajan kommentit: "Peli ja taistelu oli kentän joka osa-alueella tänään hienoa, pelaajista huomasi että asenne ja voitontahto oli kohdallaan ja tavoite eli sarjan voitto saavutettiin". Samaan aikaan Kokkolassa pelattu ottelu KUF - FC Folk oli siis päättynyt 8-2, joten Dream Team voitti Keski-Pohjanmaan piirin Nelosen.

Kokoonpano: Isosalo, Kopakka, Vaara, Marjakangas, Muhonen, Hautakoski (56.Kangaskorte), Alasuutari, Nivala, Nikula, Kajasmaa, Somero (56.Määttänen).