Dream Teamin kauden avausottelu aurinkoisella Keskisellä sujui muuten kuin sulavasti. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt DT oli muuta kuin parempi. Ensimmäisellä puoliskolla palloa siirreltiin puolustuksessa mallikkaasti, mutta avaavat syötöt eivät napsuneet kohdalleen. Ensimmäisen puoliajan vaarallisemmat tilanteet siunautuivat GBK:lle, kun he keskialueen menetyksistä pääsivät nousemaan ja laukomaan vaarallisesti, mutta DT:n onneksi laukaukset suuntautuivat yli tai ohi. Tosin kerran pallo kävi jo DT:n tolpassa, kun keskitystä katkaisemaan mennyt Antti Kukkola osui hieman huonosti palloon, ja pallo suuntautui vaarallisesti kohti takakulmaa. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin kumminkin yksi maali, ja sen teki DT:n onneksi Tapani Yrjölä. Yrjölä nousi vasemmalta laidalta sisään, harhautti topparin joka joutuu vetämään jalat alta, ja pallo toimitettiin 11-metriin. DT siis johtoon 34. minuutilla, joka oli myös puoliaikatulos.

Toisen puoliajan alkuun DT vaihtoi lisää energiaa kentälle, kun Tomi Visuri tuli laitapakin tontille Sami Hautakosken tilalle, ja Hannu Alasuutari tuli Kimmo Kariniemen tilalle kärkeen. GBK tuli kumminkin puoliajalta paremmin sisään, ja tasoittivat ottelun 52. minuutilla, kun  Petri Sipinen pääsi laukomaan Jouni Vaaran jalan vierestä ottelun tasoihin. Dream Teamin johto-osumaa saatiin odottaa reilut kymmenen minuuttia, jolloin kärkeen tullut Hannu Alasuutari näytti energiaansa. Hannu pölli pallon GBK:n maalivahdilta aivan 16-rajan tuntumassa ja syötti Tuomas Nikulalle, jolla oli helppo työ sijoittaa tyhjiin DT:n johto-osuma. GBK otti  keskikentän haltuun ottelun toisella puoliajalla, mutta vaarallisiin maalipaikkoihin he eivät päässeet. 75. minuutilla Antti Kukkola päästi kotijoukkueen piinasta, ja puski kulman jälkitilanteensa ottelun 3 - 1. Tapani Yrjölä kaunisteli vielä lukemat läpiajosta 4 - 1, Juho Muhosen loistavasta ristipallosta.

DT:n avaus: Mikko Sorvisto, Sami Hautakoski (45. Tomi Visuri), Jouni Vaara, Antti Kukkola, Juho Muhonen, Tapani Yrjölä, Tuomas Nikula (64. Karri Ala-Korpi), Arto Alasuutari, Tuomas Yrjölä, Petri Määttänen, Kimmo Kariniemi (45. Hannu Alasuutari)