Dream Teamin kauden ensimmäinen vierasottelu päättyi tuhlattujen maalipaikkojen jälkeen ansaittuun 0 - 1 voittoon. Dream Team aloitti ottelun omalla tyylillään liikutellen hyvin palloa, ja ennen kuin vastustaja kerkesi koskea palloon, oli DT:llä mahdollisuus siirtyä jo johtoon. Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia pelattii täysin NIKin kenttäpuoliskolla, jonka jälkeen NIK sai hieman pelijuonesta kiinni. NIKin yritykset jäivät kumminkin muutamaan kulmaan ja kaukolaukauksiksi, jotka maalivahti Mikko Sorvisto hyvin poimi pois. Dream Teamin parhaimmat maalipaikat siunaantuivat Petri Määttäselle ja Tapani Yrjölälle, joka nousi monesti hyvin laidalta sisään. Useista hyvistä tilanteista huolimatta tauolle siirryttiin 0 - 0 tilanteesta. Kuumassa kelissä pelattu ottelu vaati myös veronsa, kun ensimmäisellä puoliajalla jouduttiin vaihtamaan reisivammojen vuoksi niin Tomi Visuri kuin Jouni Vaarakin, jotka näillä näkymin missaavat ainakin keskiviikon Esse IK pelin.

Toisella puoliajalla sama kaava jatkui, mikä ensimmäiselle puoliajalla alkoi. DT painoi päälle ja NIK puolusti. Ottelun ehdottamasti parhain pelaaja oli NIK maalivahti, joka varsinkin ensimmäillä puoliajalla otti monta varmaa maalipaikkaa kiinni. Ottelun 80. minuutilla saatiin vihdoin ratkaisu, kun topparin tontilla pelannut Sami Hautakoski syötti vastustajan 16-rajalle vartioidulle Antti Kukkolalle, joka väänsi NIK puolustajan selästä ja laukoi 10-metristä pallon veskarin jalkojen välistä maaliin.

DT:n Avaus: Mikko Sorvisto, Juho Muhonen, Sami Hautakoski, Jouni Vaara (35.Henri Korhonen), Tomi Visuri (25. Mikko Heikkinen), Petri Määttänen (65. Karri Ala-Korpi), Arto Alasuutari, Antti Kukkkola, Tapani Yrjölä, Tuomas Yrjölä, Hannu Alasuutari.