Juhannuksen aatonaattona pelattu FC YPA II - PeFF päättyi kotijoukkueen 4 - 2 voittoon varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Dream Team aloitti ottelun todella vauhdikkaasti, ja loi molempien laitojen kautta varsin vaarallisia tilanteita, mutta palloa ei saatu maaliin. Kesken kotijoukkueen painostuksen pääsi PeFF kuin varkain vastakkain DT maalivahti Juha Ansamaan kanssa. "Code" kumminkin nappasi tällä kertaa pidemmän korren hienolla jalkatorjunnalla. Hetkeä myöhemmin Dream Team rakensi tilanteen Petri Määttäsen kautta oikealta laidalta, josta "Lettu" keskitti maalille ja Kimmo Kariniemi siirsi kotijoukkueen johtoon. Ensimmäinen puoliaika olisi saattanut hyvinkin olla 2 - 0, kun Antti Kukkola pääsi laukomaan kuudentoista viivalta, mutta tällä kertaa pallo kävi matkalla Kimmo Kariniemeen ja pallo viehui ohitse. Taukojohto kotijoukkueelle 1 - 0.

Toiselle puoliajalle tuli latautuneempi vierasjoukkue, ja DT:n kaverit haaveilivat tieten jo hieman juhannuksen vietosta. Ottelua pelailtiin ilman vaarallisia tilanteita aina 63. minuutille, kun vieraiden Kristofer Nylund pölli pallon Dream Teamin kavereilta lähes puolessa kentässä, ohitti muutaman pelaajan ennen 16-rajaa ja laukoi vastustamattomasta pallon vasempaan alakulmaan. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen nukkuminen jatkui, ja samalla tavalla pallo karvattiin keskialueella ja pian pallo oli jo pilkulla, kun Tuomas Nikula joutui rikkomaan. Dream Team heräsi vielä hetkeksi ennen juhannusta, ja varsin komealla tavalla. 76. minuutin kohdalla Juho Muhosen todella kova laukaus 20-metristä painoi vastustajan vasempaan yläkulmaan, ja kauden yksi komeimmista maaleista oli valmis. Vierellä ja ohitse, se oli tämän päivän teema. DT kova neliminuuttinen toi vielä kaksi lisäosumaan, kun Arto Alasuutari tuikkasi 78.minuutilla DT:n johtoon ja minuuttia myöhemmin Antti Kukkola niittasi luvut 4 - 2. Voitolla Dream Team vankisti asemiaan Nelosen nelosena. GBK II:sen kova kevätvire jatkuu, kun tällä kertaa sen jalkoihin oli jäänyt LBK luvuin 8 - 1.

Dream Team Avaus: Juha Ansamaa, Jari Hyvärilä, Juho Muhonen, Jaakko Paakkinen, Mikko Heikkinen (54. Tuomas Nikula),Petri Määttänen (72. Karri Ala-Korpi), Arto Alasuutari, Antti Kukkola, Kimmo Kariniemi, Jouni Vaara (46. Tapani Yrjölä) Hannu Alasuutari (90. Benjamin Boakye).