DT kohtasi K-Pallon Kalajoelta torstaina hienossa syyskesän säässä. Ottelusta ehkä odotettiin hieman kiihkeää, mutta toisin kävi. Kotijoukkue onnistuikin hienosti kentän joka osa-alueella. Ja ehkä Kalajoen kolmas peli kuuden päivän sisällä saattoi painaa vierasjoukkueen jaloissa. Ja tulos oli tänään sen mukainen.

DT käytti koko kenttää ekapuoliajalla hyvin ja loi tilanteita liukuhihnalta. DT aloitti jo kahden minuutin jälkeen maalinteon Nicky Haldinin pöllyttäessä verkkoa. Sama mies pamautti vartin jälkeen toisen maalinsa. Kenttä oli täysin DT:n hallinnassa ja puoliajan loppuvaiheilla Jarmo Junno laittoi pallon vielä kaksi kertaa maaliin.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue panosti enemmän hyökkäykseen ja paikkoja avautui kotijoukkueelle. Petri Määttänen latoi 50 minuutin kohdalla pallon kaksi kertaa maaliin. Hienosti puolustajana pelannut Jari Hyvärilä kuljetti puolesta kentästä ja ampui 16:sta metristä etukulmaan. Loppu vaiheilla vierasjoukkue sai kuparisen rikki ja Suni siirsi maalinedustaruuhkasta pallon maalin.

Eteenpäin pelaaminen nopeasti vähillä kosketuksilla ja pallottoman pelaajan liike oli avain menestykseen tänään. Pojat tekivät töitä ja voittivat kaksinkamppailuja vahvoja kalajoen kavereita vastaan, kommentoi Hautakoski.

Maalit:

Haldin Nicky 2, 14

Jarmo Junno 34, 45

Petri Määttänen 49, 51

Jari Hyvärilä 80

Mikko Suni (k-pallo) 86'

 

Kokoonpano: Isosalo, Kiema, Hautakoski (60` Boakye), Hyvärilä, Muhonen, Kukkola, Alasuutari A, Haldin, Junno, Määttänen, Karinniemi (60` Alakorpi).

 DT-Tähdet:

*** Jari Hyvärilä  ***

** Nicky Haldin **

* Petri Määttänen *