FC YPA II lähti otteluun hieman vajaa miehisenä, kun flunssa-aalto oli vienyt muutaman pelaajan vuoteen omaksi. Onneksi kotijoukkue sai vahvistuksia B-junioreista, kun Jukka Rauhala ja Mikko Lukkarinen tulivat DT:n avuksi. Ilmeisesti LBK:llakin oli vaikeuksia saada miehiä otteluun, kun ennen ottelun alkua vierasjoukkueen vaihtoaitioon kävely juomahemmon lisäksi valmentaja.

Ottelun alku oli varsin tunnusteleva. DT liikutteli palloa hermostuneen oloisesti, ja sai luotua muutaman vaarallisen maalin tekopaikan. Kumminkin vierasjoukkue iski ensin. Vapaapotkun jälkitilanteesta vierailijoiden kärkipelaaja pääsi puskemaan pallon etukulmasta maaliin. Tästä eteenpäin ensimmäistä puoliaikaa hallitsi kotijoukkue. Maalintekoa pääsivät kokeilemaan Jukka Rauhala, Petri Määttänen ja Antti Kukkola, mutta vasta ensimmäisen puoliajan lopulla Nicky Haldin päästi kotijoukkueen piinasta ja iski tasoituksen. Tapani Yrjölä nosti pallon taitavasti vastustajan puolustuslinjan yli ja Nicky Haldin juoksi läpi ja komealla volley-vedolla pisti pallon reppuun yli maalivahdin. Taukotulos 1 -1.

Kolea syyssää taisi hieman kangistaa vierasjoukkuetta, sillä toiselle puoliajalle tuli ainoastaan yksi joukkue. Kotijoukkueen keskikentän keskustassa pelanneet Tapani Yrjölä, Antti Kukkola ja Mikko Lukkarinen voittivat kaikki kaksinkamppailupallot, ja laidoilla pelanneet Jukka Rauhala ja Nicky Haldin olivat todella vaarallisia. Vyöry vierasjoukkueen maalia kohti sai tuloksen 58.minuutilla kun puolessakentässä Jukka Rauhala pölli pallon vastustajan pakilta, juoksi läpi harhauttaen vielä maalivahdinkin ja näin Deeteelle 2 - 1 johto. 78.minuutilla kentälle tullut Benjamin Boakye kerkesi olla kentällä 30 sekuntia, kun hän jo heilutti vastustajan verkkoa. Loistavan esityin ja tarjoilun tilanteessa hoiti Antti Kukkola. Aivan ottelun loppuhetkillä DT sai kulman, jonka jälkitilanteesta Jari Hyvärilä tälläsi voimalla pallon verkon perukoille. Dream Teamille siis 4 - 1 kotivoitto.

Valmentajien sana: " Ottelu oli koko ajan meidän hallinnassa, ja niitä maaleja vain odotettiin. Keskikenttä kokonaisuudessaan pelasi loistavan ottelun. Vastustajalta otettiin tila pois, ja sitä myöten voitettiin paljon palloja. Palloa liikuteltiin mallikkaasti alun hermoilun jälkeen. Ottelussa todella vahvasti pelanneet B-juniori-ikäiset Jukka Rauhala ja Mikko Lukkarinen pelasivat todella kypsää peliä. Uskalsivat haastaa tilanteissa, pitää palloa riittävästi ja ennen kaikkea voimaa kaksinkamppailutilanteissa oli tarpeeksi. Kaverit tulevat vielä olemaan isoapu FC YPA:lle."

DT:n Avaus: Juha Ansamaa, Jari Hyvärilä, Jouni Vaara, Sami Hautakoski, Tomi Poutiainen, Jukka Rauhala (78. Benjamin Boakye), Antti Kukkola, Tapani Yrjölä, Mikko Lukkarinen (65. Petteri Kajasmaa), Nicky Haldin, Petri Määttänen (68. Mikko Sorvisto)