DT kohtasi Sääripotkun kokkolasta. Pelaaajia puuttui molemmilta joukkueilta erilaisten syiden vuoksi. Pelaajia oli molemmilla käytettävissä vain kaksitoista.  Vierasjoukkue joutui puolustus kannalle heti alusta. DT:llä oli hieman vaikeuksia murtaa puolustusta. Ja vastustaja yritti vain nopeilla hyökkäyksillä tehdä tilanteita. Kimmo Karinniemi ohjasikin ansaitusti pallon maaliin vastahyökkäyksestä jo 6. minuutin pelin jälkeen. Vierasjoukkue tasoitti pelin yllättäen 14 minuutilla, kun DT:n puolustus ja maalivahti sekoilivat ja Jonne Asplund tuikkasi maalin. Jouni Vaara pommitti 26. minuutilla hienon volleyn rankkarialueen kulmalta ja 2-1 johtomaali oli tosi asia. Ensimmäisen puoliajan lopussa kesken DT:n hallinnan Sääripotkulta korkea pallo maalille ja Rolf Björkgren ohjasi ulkosyrjällä hienosti pallon maaliin. Tässäkin tilanteessa maalivahdilla ja puolustajilla oli kommunikaatio ongelmia, jolloin vastustaja rankaisi heti. Tauolle 2-2 tilanteessa.

Pieni mietintä ekapuoliajasta tauolla meni pelaajien korvien väliin. Löysäilyt pois ja peliin tulikin rohkeutta ja liikettä. Tulosta alkoikin tulemaan. Petri Määttänen sijoitti 48. minuutilla pallon poikittittaissyötöstä maaliin 3-2. Lauri Peltonen 69. minuutilla pääsi yksin läpi sijoitti hallitusti pallon alakulmaan 4-2. Jouni Vaara 75. minuutilla laidalta läpi ja sijoitus taka yläkulmaan 5-2.  Ja vielä Kimmo Kariniemi 88. minuutilla sijoitti loppunumerot 6-2. DT:llä oli muutamia paikkoja tehdä maaleja, mutta Janne Björgren Sääripotkun maalissa torjui ja pelasti suuremmalta tappiolta. DT:n maalissa pelasi ensimmäisen ottelunsa B-juniori ikäinen Miika Toivola. Miika hoitikin tonttinsa kiitettävästi. Myös koko DT:n puolustus onnistui hienosti. Peli olikin tällä kertaa selvää kotijoukkueen hallintaa.

joukkue: Miika Toivola mv, Antti Kukkola, Sami Hautakoski, Mikko Lukkarinen, Ilkka Sorvisto, Jouni Vaara, Mikko Alahautala, Kristian Latvala, Kimmo Kariniemi, Petri Määttänen "c" (62.Joni Rajaniemi), Lauri Peltonen.