Lohtajan Veikot antoi kyytiä dream teamille (DT). Kotijoukkue aloitti vahvasti ja meni johtoon jo muutamien minuuttien jälkeen. Dream team ei oikein saanut luotua paikkoja kuin vasta eka puoliajan lopussa, kun peliä yksinkertaistettiin. DT pisti muutaman pitkän pallon Lohtajan maalia kohti ja yhdestä tilanteesta Tuomo Marjakangas tuikkasi tasoituksen 1-1. Toisen puoliajan alku oli synkkä DT:lle. Eka minuutilla lohtaja pelasi hienosti laidan kautta ja keskitys ja pusku maaliin 2-1. Pari maalia Lohtaja teki vielä läpiajoista 4-1. Vartti ennen loppua Kimmo Kariniemi kavensi DT:n 4-2 tilanteeseen. Pienehkö paine DT:llä oli mutta vastahyökkäyksellä Lohtaja niittasi 5-2 loppulukemat. DT:n harmaasta massata näkyvin oli Tuomo Marjakangas, joka keskikentällä teki töitä laajalla säteellä.