DT otti 1 - 3 ( 0 - 2 ) tärkeän voiton LoVelta. Näin DT ratkaisu säilymisestä Kolmosessa siirtyi maanantaina pelattaviin otteluihin. Otteluun lähdettiin juuri kentällinen miehiä mukana. Tähän syynä muutamat loukkaantumiset ja edustuksen samanaikainen peli OLS:sia vastaan, jonka FC YPA voitti Paxin ja Saxin maaleilla 2 - 0.

Ottelun alku näytti heti lupaavalta. Palloa siirreltiin alakerrassa sujuvasti keskikentälle ja siittä hyvillä pystysyötöillä haettiin kärkimiehiä. Ottelun avausmaali saatiin nähdä 20 minuutin kohdalla kun LoVe:n oma pelaaja puski pallon maaliin. Vastaan tullut maalivahti ei enää kerennyt takaisin maalilleen, kun puolustaja muutti pallon suuntaa kuudentoista rajan tuntumassa. Toinen maali syntyi noin 30 minuutin kohdalla kun Pömö antoi loistosyötin Dangerille oikeaan laitaan. Maalivahdin alueen rajalta lähtenyt keskitys tavoitti Raahe Rogerin, joka jatkoi pallon Letulle, joka sivalsi maalivahdin edestä kauden ensimmäisen maalinsa. Maalin jälkeen hallinta jatkui täysin DT:llä. Maaleihin avausjaksolla oli vielä Rogerilla ja Dangerilla mahdollisuus, kun Roger pääsi läpi, ja Dangeri murtautui oikealta läpi, mutta maalivahdin hyvät torjunnat estivät lisämaalit.

Toisella puoliajalla LoVe pääsi hieman peliin mukaan, mutta selkäranka katkesi kun Dangeri pölli pallon vasemmalla sivurajalla, ja ajoi suoraan maalille ja zippasi vastaan tulleen maalivahdin, ja tilanne oli 3 - 0 kun toista jaksoa oli pelattu vartin verran. LoVe painoi vielä päälle, mutta hyvin pelannut puolustus ja viimeisenä lukkona Sumu torjui varmasti. LoVe:n ainokainen syntyi hieman sekavissa merkeissä. Hansu suojasi palloa kohti pääty rajaa,(jossa pallo kävi yli) ja tämän jälkeen LoVe:n pelaaja keskitti maalille jossa kaveri pääsi laukomaan lähietäisyydeltä LoVe:n avausmaalin. Tässä vaiheessa ottelua oli pelattu noin 85 minuuttia.

DT:n peleissä aletaan jakamaan DT-tähtiä. Tässä pelissä koko DT:n porukka pelasi hyvän pelin kokonaisuudessaan, joten tähtien jakaminen aloitetaan vasta syyskierroksella.

Tänään DT:n avaus:

Sumu, Noro, Gubbe, Hansu, Salamela, Roger, Räätäli,Lettu, Pömö,Raahe Roger, Dngeri. Vaihtoja ei tehty jostakin kumman syystä.