Larsmon hiekkalaatikon kokoinen pieni kenttä oli myrkkyä DT:lle. LBK pelasi taktisesti hyvin ja puolusti uhrautuvasti. DT piti palloa suurimman osan pelistä, mutta LBK tehokkaat vasta hyökkäykset purivat. DT:llä oli muutama paikka jo ekapuoliajan alussa, ja pallo saatiinkin kertaalleen jo kertaalleen LBK:n maaliin, mutta hieman epäselvä tilanne vihellettiin paitsioksi. Keskityksiä ja puolittaisia läpiajoja oli pari, mutta LBK:n hienosti pelannut maalivahti hoiti tilanteet. 26 minuutilla LBK teki unelmamaalin, kun Thomas Liljekvistin keskitykseksi tarkoitettu pallo leijasi takayläkulmaan. Puoliaika tulos LBK:lle 1-0.

Toisella puoliajalla DT yritti vimmatusti tasoitusta huonolla menestyksellä. LBK:n Martin Byggmästar onnistui missä DT:n pelaajat eivät, eli ohjasi hienon hyökkäyksen jälkeen 2-0. 75.minuutilla DT sai sitten ansaitun kavennuksen, kun ylösnostettu Jouni Vaara kaadettiin takaapäin, ja Tuomas Nikula onnistui Marjakankaan annettua nopea vaparin. Ja heti 77 minuutilla Jouni Vaara hankki rankkarin, jonka Petri Määttänen ampui yläkulmaan. Tilanne 2-2. DT hyökkäsi vielä hanakasti tasoituksen jälkeenkin, koska pelkästään voitto pitäisi nousu mahdollisuudet haaveena. Rohkea peli kumminkin kostautui, kun Sami Hautakosken syöttö katkaistiin ja vastustaja sai nopeasti pallon maalille. Maalinedushässäkästä Linus Toivanen vippasi kylmän rauhallisesti pallon maaliin. Peliä pelattu 85 minuuttia ja näin voittomaali 3-2 LBK:lle. Tappio tiesi sitä, että sarjajohtajaksi nousi Kuf kolmen pisteen päähän. Sarjaa on vielä kaksi kierrosta pelaamatta, joista KUF:fin pitäisi hävitä joko K-Pallolle tai Folkille. Dream Teamilla on jäljellä myöskin kaksi ottelua, jotka pelataan molemmat kotikentällä ensi maanantaina Jaro II:sta vastaan. Sarjakauden päättävä DT - Esse IK pelataan ensi viikon sunnuntaina.

Kokoonpano: Juha Keskitalo, Muhonen, Vaara, Marjakangas, Kopakka, Määttänen, Nikula, Alasuutari, Kajasmaa (45.Kiema), Heiskanen (60.Hautakoski), Somero.