Dream Team taisteli voittoon Jaro II:sta pimenevässä syysillassa. Ottelu alkoi DT:n hallinnalla, ja 13.minuutilla Juho Muhonen ohjasi Mikael Nivalan keskityksen kantapäällä sisään. Tämän jälkeen Jarokin sai peliään hieman pyörimään, ja saivatkin hyökkäyksiä aikaan Dream Teamin oikealta laidalta. Jaron tasoitus tulikin 35.minuutilla, kun DT:n harhasyötön jälkeen pääsi Jonathan Makueno viimeistelemään läheltä tasoituksen 1-1. DT tuli heti maalin jälkeen kovaa ja otti ottelun hallintaansa. Johtoon DT siirtyi 40.minuutilla, kun hyvin pelannut Mikael Nivala keskitti ja takatolpalle noussut Petri Määttänen laukoi kovan volleyn maaliin. Jaro tuli kumminkin vielä kerran ennen taukoa. Miro Mäntylä katkaisi DT keskityksen ja lähti nousuun omalta kenttäpuoliskoltaan, ja nousi noin 30-metriin, josta keskitykseksi tarkoitettu pallo upposi takayläkulmaan. Puoliajalle tasatuloksessa 2-2.

Toiselle puoliajalle DT joutui hieman muuttamaan miehitystään, kun ensimmäisellä puoliajalla pallontavoittelu tilanteessa ranteessa loukannut Joni Ollikainen jouduttiin vaihtamaan, ja maalille asteli Jouni Vaara. Montaa tilannetta Vaara ei joutunut torjumaan, kun Jaron hyytyessä DT otti koko toisen puoliajan hallintaansa. Kierrätyspeli ja pitkä pinna palkittiin 83.minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Sami Hautakoski vapautti Tuomas Nikulan läpiajoon joka ei erehtynyt, vaan tykitti puolivolleyn varmasti maalin takakulmaan. Selvästi toista puoliaikaa hallinnut Dream Team näin ansaittuun voittoon lukemin 3-2.

DT:n kokoonpano: Ollikainen (46. Kangaskorte)(Vaara maaliin), Kopakka, Vaara, Marjakangas, Muhonen, Määttänen (57.Yrjölä Tuomas), Heiskanen, Alasuutari, Nikula, Nivala, Somero (67.Hautakoski)

Samaan aikaan Kokkolassa pelattu ottelu KUF - K-pallo päättyi K-pallon voittoon 1-2, ja tämä tiesi sitä että DT nousi takaisin sarjakärkeen ohi KUFfin maalieron turvin. Nelosen viimeinen kierros pelataan tämän viikon sunnuntaina, jolloin Dream Team saa Safarille vieraaksi Esse IK II:sen. Mikäli DT mieli takaisin Kolmoseen, on sen siis kukistettava vielä Esse IK den Andra kotonaan. Mikäli samaan aikaan pelattava ottelu KUF - FC Folk päättyy KUF:fin voittoon, päätyvät KUF ja DT samoihin pisteisiin, tällöin sarjavoittaja selviää maalieron turvin, joka on tällä hetkellä DT:lle (+19), KUF:fin +6 vastaan.