Kolea Ylivieskan sää ei haitannut Dream Teamia murskaamasta Pattijoen Tempausta Jokirannan hiekalla pelatussa ottelussa.

Uusi tuttavuus Dream Teamille ollut Pattijoki lähti avaamaan peliä rohkeasti alakerran kautta, mutta hyvin nopeasti ottelun kulku tuli selväksi sekä katsojille että pelaajille. Pienellä hiekkakentällä ei ole varaa pallon menetyksiin, ja näitä vastustajalta tuli turhan paljon. Dream Team karvasi ottelussa ylhäältä läpi ottelun, ja vastustajaa painettiin nurkkaa vasten läpi ensimmäinen puoliajan.

3. minuutilla Tapani Yrjölä rankaisi pienestä kulmasta vastustajaa, ja jatkoa tuli 5.minuutilla kun Yrjölä rankaisi jo toiseen kertaan. Tapani tarvi hattutempun tekemiseen tällä kertaa 16.minuuttia, kun pallo pelattiin vasempaan laitaan Kukkolan Antille, joka keskitti takatolpalle jossa "Tapsalla" oli helppo työ laittaa pallo päällään maalin kattoon. Ensimmäisen puoliajan muista maaleista vastasivat  Antti Kukkola, Torres maisella viimeistelyllään Petri Määttänen, ja neljännen maalinsa puoliajalla taiteili Tapani Yrjölä.  Puoliajalle siis Dream Teamin johdossa 6-0.

Toiselle puoliajalla vaihdettiin kerralla peräti 7 pelaajaa, joka aluksi hieman sekoitti pakkaa, ja vastustaja pääsi muutamiin hyökkäykseen. Ottelun 60.minuutilla kumminkin Dream Team tuli taas ja rankaisi. Tuomas Nikula viimeisteli 7-0, jonka jälkeen maaleja mättivät vielä Kukkola, Yrjölä viidennen kerran, Petteri Kajasmaa, Kimmo Kariniemi, Juho Muhonen ja Kajasmaa toiseen kertaan.

Ottelu siis todella selkeästi kotijoukkueelle 13-0 (6-0).

Ottelun avaus: Mikko Sorvisto (45. Miikko Isosalo), Tomi Visuri (30.Mikko Heikkinen), Jouni Vaara, Sami Hautakoski (45.Tomi Poutiainen), Juho Muhonen (45.Joni Kangaskortet), Tapani Yrjölä (45.Hannu Alasuutari), Arto Alasuutari "C", Anttti Kukkola (45.Henri Korhonen), Tuomas Nikula, Petri Määttänen, Kimmo Kariniemi (45. Petteri Kajasmaa).  Ottelussa sallittiin edestakaiset vaihdot.