Taas kerran aurinkoinen keli antoi oikeudet Ylivieskassa pelata hyvää jalkapalloa PPO-Areenalla, jossa kohtasivat Dream Team ja No Stars. Ennakkokaavailuissa ottelusta oli tulossa tosi tasaväkinen, ja sitä se olikin. Dream Teamin avauskokoonpano koki taas hieman muutoksia, kun loukkaantumiset tuntuu riivaavan tällä kaudella toden teolla. Otteluun kotijoukkue lähti normaalia poiketen 3-5-2 taktiikalla, jotta paine saatasiin enemmän vastustajan päähän. Tässä kotijoukkue onnistui hyvin, sillä ensimmäisellä puoliajalla tilanteita saatiin luotua 15, joista lopulta yksi päätyi verkon perukoille saakka. Ottelun 22. minuutilla pallo pelattiin laitaan Tapani Yrjölälle, joka syötti hyvin Petteri Kajasmaalle, joka  sijoitti pallon maaliin maalivahdin käden kautta. No Stars sai pikku hiljaa pelijuonesta kiinni, ja DT joutui hieman puolustus kannalle. Ensimmäisen puoliajan loppu varmisteltiin 4-5-1 taktiikalla loppuun. Taukojohto siis DT:lle 1 - 0.

No Stars loi toisella puoliajalla muutaman paikan, mutta Mikko Sorvisto torjui yritykset hyvin. Peli näytti kulkevan DT:lle hyvin, kunnes 77. minuutilla nähtiin punaista. No Stars hyökkääjä Mikko Ylitokolalle laitettiin pystypallo, johon maalivahti Mikko Sorvisto lähti vastaan ja vangitsi pallon. Samaan aikaan Ylitokola tavoitteli palloa jalkapohjat edellä, ja Sorvistolla paloi pinna. Tökkäisy vastustajan naamaan, punainen kortti ja vastustajalle rankkari. Juuri kentälle tullut Jouni Vaara joutui vaihtamaan pelipaidan maalivahdin paitaan. Rankkaria asettui ampumaan 190. veikkausliigaottelun kokemuksella Timo Kivilompolo. Jouni Vaara aavisteli rankkarin väärään kulmaan ja tasoitus oli valmis. Maalin jälkeen Dream Team ei jäänyt varmistelemaan yhtä tasapelipistettä, vaan hyökkäyksiin panostettiin samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Viimeisen vartin aikana vaarallisia paikkoja tuli molempiin päihin, ja tällä kertaa DT oli onnekkaampi. Tapani Yrjölä ohjasi päällään 30-metristä annetun vapaapotkun maalin perukoille ottelun 89. minuutilla. Näin kolme sarja pistettä jäivät Ylivieskaan.

DT:n avaus: Mikko Sorvisto, Jaakko Paakkinen, Miika Kiema, Juho Muhonen, Karri Ala-Korpi (55. Petri Määttänen), Tuomas Nikula (75. Jouni Vaara), Arto Alasuutari, Petteri Kajasmaa, Tapani Yrjölä, Kimmo Kariniemi, Tuomas Yrjölä.