Dream Team lähti Larsmoon taistelemaan 11 miehellä, ja antoi hieman liikaa aikaa vastustajalle ensimmäisellä puoliajalla, jolloin LBK pääsi rankaisemaan kahdesti. DT sai luotua ensimmäisellä puoliajalla muutaman hyvän paikan, mutta Hannu Alasuutarin ja Jouni Vaaran viimeistelyt eivät olleet kohdallaan.

Toiselle puoliajalle DT vaihtoi ryhmitystään hieman, ja painetta saatiin luotua LBK maalille. Ottelun voitti kumminkin janoisempi joukkue. Lisäväriä otteluun antoi hieman kotiinpäin vetävä tuomari(t). Code otti toisella puoliajalla rankkarin lisäksi muutaman loistavan torjunnan.

DT:n ottelut jatkuvat torstaina kotipelillä sarjajohtaja PeFFiä vastaan, joka ei ole hävinnyt kuin yhden ottelun, ja senkin sarjakakkoselle Esse IK:lle. PeFFin puolustus on ollut rautaa tähän menessä, kun heidän verkkoon kahdeksassa ottelussa on tehty vain neljä maalia. Torstaina selviää minkälainen puolustus on vastassa, kun hyvin nälkäinen Dream Team lähtee nylkemään PeFFiä.

DT:n avaus: Juha Ansamaa, Mikko Heikkinen, Miika Kiema, Kimmo Kariniemi, Jari Hyvärilä, Benjamin Boakye, Arto Alasuutari, Petteri Kajasmaa, Hannu Alasuutari, Petri Määttänen, Jouni Vaara

Dream Team Tähdet:

*** Juha Ansamaa ***

** Petteri Kajasmaa **

* Arto Alasuutari *