Ylivieskalaisten paikalliskamppailu Kalajoella oli varsin nahkeaa esitystä, alun 25. minuutin jälkeen. Aurinkoisessa säässä, mutta hyvin kuoppaisella nurmella pelattu ottelu ei hienouksia tarjonnut. Ensimmäitä puoliaikaa Dream Team lähti hallitsemaan ja liikuttelemaan palloa, mutta pääsääntöisesti omassa päässä. Tilanteissa DT voitti ensimmäisen puoliajan, kun Jouni Vaara pääsi kahdesti puolittain läpi, mutta tilanteet kuivuivat kokoon huonon ratkaisun myötä. Kumminkin 25. minuutilla DT sai hanat auki, kun Miikka Isosalon maalipotkusta Jouni Vaara kirmasi läpi ja viimeisteli etukulmasta 1 - 0 vierasjohdon. Tämän jälkeen Kalajoki sai peliotteesti kiinni, ja tasoitus nähtiin jo 33. minuutilla. K-Pallon Jouni Polet sai pallon vasemmalla puolella, ohitti DT pakin ja sijoitti pienestä kulmasta tasoituksen. Juuri ennen taukoa K-Pallo meni johtoon, kun DT:läiset ensin puskivat pallosta ohi ja sen jälkeen potkaisivat ohi, K-Pallon Janne Myllymäki kiitti ja kumarsi taukojohtoa.

Toiselle puoliajalle DT teki pari vaihtoa, mutta sekään ei saanut peli aikenemaan, vaan nurmea kulutettiin lähinnä DT:n ja keskikentän välissä. DT:n heikkoa peliä kuvastaa se, että ensimmäinen tilanne saatiin luotua vasta 15. minuutin kohdalla. Dream team vaihtoi 74.minuutilla hieman ryhmitystä, ja pallon kuskaamisen sijasta alettiin pelaamaan pitkää palloa vastustajan keskikentän yli, joka tuotti heti tulosta. 75. minuutilla Petri Määttänen sai pallon laidalla, keskitti maalille ja DT:n parhaisiin tänään kuulunut Petteri Kajasmaa puski alakulmaan tasoituksen 2 - 2.

Dream Teamin valmentajien kommentit ottelusta: " Saamme olla tosi tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Voitto tästä ottelusta olisi ollut väärin. Vastustaja oli paremmin latautunut, ja tänään se näkyi. Tänään nähtiin hyvin se, että miten treenataan, niin myös pelataan. Torstain No Stars peliin täytyy asentaan ja liikkeen kasvaa roimasti.

Dream Teamin pelit jatkuvat torstaina No Starsia vastaan. Ottelu pelataan PPO-Areenalla kello 19.00 alkaen.

DT Avaus: Miikka Isosalo, Juho Muhonen, Tuomas Yrjölä, Miika Kiema, Tomi Visuri (46. Mikko Heikkinen), Petri Määttänen, Arto Alasuutari, Petteri Kajasmaa, Jaakko Paakkinen (74. Karri Ala-Korpi), Tapani Yrjölä, Jouni Vaara (46. Tomi Poutiainen)