Dream Teamin pelit jatkuivat tiistaina Kaustisen Pohjan-Veikkoja vastaan. Alla oli junnaava tappio HBK:ta vastaan, joten DT lähti hakemaan paluuta voittojen tielle. Kaustisen pelaajat saapuivat paikalle juuri ennen ottelun alkua, ja ottelun alkusävelet olivat varsin selvät. Dream Team tulikin ottelun alkuun paljon terävämmin, ja jo ottelun toisella minuutilla Jouni Vaara pääsi laukomaan, mutta pienestä kulmasta lähtenyt veto suuntautui sivuverkkoon. Minuuttia myöhemmin verkko sitten heilui, kun oikealta laidalta pelattu keskitys löysi Vaaran, joka tuikkasi etukulmaan kotijohdon. Maalin jälkeen Kaustinen sai luotua muutamia vaarallisia tilanteita, mutta huono viimeistely säästi DT:n takaiskuilta. Dream Team oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla varsin innokas hyökkäyssuuntaan, kun paitsioita vihellettiin puolen kymmentä paikkaa. Ottelun 29. minuutilla pallo pelattiin nopeasti Tomi Visurille oikealle laidalle, josta Visuri laittoi nopeasti Jouni Vaaran puolittaiseen läpiajoon. Vaara pääsi laukomaan ja vastustajan puolustajan jalan ja maalivahdin käsien kautta pallo löysi tiensä maalin perukoille. 36.minuutilla pitkän sivurajaheiton jälkeen pääsi Antti Kukkola tuikkaamaan DT:lle taukojohdon 3 - 0.

Toiselle puoliajalle tuli hieman uinuva kotijoukkue, ja kaustislaiset pääsivät luomaan muutaman vaarallisen tilanteen. Mutta 59. minuutilla Jouni Vaara lopetti kaustislaisten pyristelyn viimeistelemällä hattutemppunsa maalivahdin pienoisella avustuksella. Maalivahti avasi lyhyellä puolustajalle, joka ei ollut hereillä tilanteessa, ja Vaara otti haltuun ja sijoitti puoli tyhjään maaliin. Tilanteen jälkeen Vaara otettiin vaihtoon ja Kimmo Kariniemi tilalle, joka kerkesi olla kentällä kaksi minuuttia kun pallo oli maalissa. 6 - 0 maalissa Kariniemi teki esityön, ja syötti Sami Hautakoskelle, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo tyhjiin. 7 - 0 maali oli lähes identtinen, ja vaihdosta kentällä tullut Sami Hautakoski liukui pallon takatolpalta maaliin. Kaustistaisille hieman lohtua toi lisäajalla ammutta vapaapotkumaali, ja näin kotijoukkueelle selvä 7 - 1 voitto.

Aurinkoisesta kesäsäästä ja jalkapallo viihteestä nautti 49 katsojaa. Dream Team kiittää kannustuksesta!

DT:n avaus: Miikka Isosalo, Juho Muhonen, Tuomas Yrjölä, Jaakko Paakkinen, Mikko Heikkinen (62. Benjamin Boakye), Tomi Visuri (46. Jari Hyvärilä), Arto Alasuutari (71. Sami Hautakoski), Antti Kukkola, (59. Joni Kangaskortet) Petteri Kajasmaa, Petri Määttänen (46. Karri Ala-Korpi), Jouni Vaara (59. Kimmo Kariniemi)