Paahtavassa helteessä pelattu ottelu oli kuitenkin vauhdikas ja tarjosi paljon tilanteita. GBK II:sen nuori joukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja loi muutamia tilanteita. Deeteen hyökkäykset olivat lähinnä nopeita vastahyökkäyksiä ja muutama tilanne niistä tulikin.. GBK osui kertaalleen ylärimaankin josta pallo kävi maalissa, mutta tuomarit eivät huomanneet tätä. Puoliajan lopussa kesken GBK:n hallinnan deetee sai nopean hyökkäyksen jonka Kimmo Karinniemi päättii maaliin. Tauolle 0-1 tilanteessa.
Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli virtaa täynnä ja 5:ssä minuutissa tilanne 2-1. Hyvän pelin pelannut Hannu Alasuutari pääsi yksin läpi ja tasoitti muutama minuutti myöhemmin 2-2. GBK II:n hallitsi myös tapahtumia myös toisella puoliajalla deeteen panostaessa nopeisiin vastahyökkäyksiin. Viimeisen vartin aikana kotijoukkue jaksoi tehdä töitä vielä enemmän tehden kaksi maalia ja pisteet jäi Kokkolaan.

Dream Teamin avaus: Soini MV, Visuri, Hyvärilä, Hautakoski, Paakkinen, Alasuutari A, Karinniemi, Yrjölä Ta, Alakorpi (Boakye 46min), Alasuutari H, Lukkarinen M.