Dream Team oli toistamiseen Lohtajaa vahvempi maanantaina pelatussa Nelosen ottelussa. Ottelu jouduttiin siirtämään PPO-Areenalta Keskiselle, kun viikonlopun aikana pelattu Oulun Eteläinen Avoin Mestaruus - turnauksen aikana kenttä meni aivan velliksi. Ottelun siirtäminen ei DT:tä haitannut, vaan otteluun lähdettiin hyvällä asenteella. Pieni sadekuuro ennen ottelua teki kentän hieman liukkaaksi, ja muutama vaarallinen taklaus nähtiin ottelun alussa. Ottelun ensimmäisen maalin iski kotijoukkue. Nicky Haldinille pelattiin 16-alueen rajalle, josta mies tyynesti sijoitti takakulmaan maalivahdin seuratessa pelkästään katseella. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen Tapani Yrjölä väläytteli taitojaan, mutta laukaukset suuntautuivat ohi LoVe maalin. DT:n tauko johto 1 - 0.

Toiselle puoliajalle DT teki heti pari vaihtoa, joka toi hieman piristystä. 51.minuutilla Antti Kukkola pääsi laukomaan läheltä, maalivahti torjui mutta tiikeri Juho Muhonen pääsi tuikkaamaan jälkitilanteesta DT:n 2 - 0 johtoon. Heti seuraavassa tilanteessa Jouni Vaara väläytti nopeuttaan, kun Nicky Haldin pelasi pysty pallon, jonka Vaara otti haltuun, haastoi pakin, ja laukoi pallon vastustamattomasti takakulmaan. Tämän jälkeen ote siirtyi enemmän LoVe:lle. 59.minuutilla vieraiden Teemu Parpala laukoi hienon kierteisen laukauksen takakulmaan, ja hyvän ottelun pelannut DT-molari Mikko Sorvisto oli tällä kertaa voimaton. Sorvisto hoiti kuitenkin loput pallot hanskoihinsa, ja näin DT:lle 3 - 1 kotivoitto.

DT Avaus: Mikko Sorvisto, Juho Muhonen (n.60min Benjamin Boakye), Antti Kukkola, Tomi Visuri, Mikko Heikkinen (45. Jaakko Paakkinen), Nicky Haldin, Jarmo Junno, Arto Alasuutari, Tuomas Nikula (n.60min Jari Hyvärilä),Petri Määttänen (85. Miikka Isosalo), Tapani Yrjölä (45. Jouni Vaara)

DT-Tähdet

*** Tomi Visuri ***

** Nicky Haldin **

* Jouni Vaara *

Dream Teamin pelit jatkuvat lauantaina vieraspelillä IK Myrania vastaan. Otteluun DT menettää Arto Alasuutarin, joka huilaa korttitilinsä tyhjäksi, mutta muuten Alaveteliin lähtee iskukykyinen DT.