FC YPAn kakkosjoukkue kävi Kokkolassa tyhjän reissun. Kotijoukkue koostui vanhoista divaripelaajista, joilla ööga ja taito oli kohdallaan. Näihin elementteihin ei vierasjoukkue pystynyt tällä kertaa vastaamaan. Notarit ( No Stars) hallitsi keskikenttää hyvällä liikkeellä ja pallon siirtelyllä. Kotijoukkue myös puolusti tunnollisesti. Deetee joutui yrittämään lähinnä nopeilla pistopalloilla linjan taakse ja tätä myöten keskityksillä, mutta notarit hoiti tilanteet.

Ottelun avausmaali tuli noin vartin jälkeen kun legendaarinen Kim Huuhka puski pallon keskityksestä maaliin. Muutamia minuutteja myöhemmin Huuhka runnoi kulmapotkun maaliin. Ja ekapuoliajan lopulla kotijoukkue teki vielä 3-0 läpiajosta. Deeteelläkin oli jo alussa pari maalipaikkaa, mutta tällä kertaa ei mennyt maalipuiden väliin. Mm Tapani Yrjölän sijoitus hieman ohi ja Antti Kukkolan pusku.

Toinen puoliaika oli lievää deeteen hallintaa ja pari maalinteko paikkaakin syntyi. Paras tilanne oli Karri Ala-Korven läpiajo, mutta veskari torjui hienosti laukauksen. Muuten tilanteet kuivui huonoihin keskityksiin tai laukauksiin. Ottelun lopussa Arto Alasuutsari ampui kavennuksen.

DT Avaus: Isosalo, Paakkinen, Kiema, Hyvärilä, Heikkinen (46min Poutiainen), Kukkola, Alasuutari A, Yrjölä T, Haldin, Määttänen (60min Alakorpi), Karinniemi K.