Jokirannan koulun hiekkakentällä pelattu harjoitusottelu Dream Teamin ja KPS:n välillä ei tarjonnut kovin hienoa jalkapallo juhlaa, mutta muutaman komean maalin. Hiekkakenttä ei antanut kummallekkaan joukkueelle mahdollisuutta pelata niin hyvää jalkapalloa kun he osaavat, mutta enemmän se vaikutti kumminkin KPS:n peliin. DT pääsi alun harhailun jälkeen peliin kiinni, ja alkoikin painaa painetta KPS:n maalille. Ensimmäinen maali nähtiin noin vartin pelin jälkeen, kun Petri Määttänen pääsi laukomaan pallon parista kympistä yli KPS maalivahdin. Hetkeä myöhemmin Antti Kukkola laukoi lujaa vajaasta 16-metristä pallon maalivahdin jalkojen välistä sisään. Jouni Vaara lisäsi johdon 3-0, kun maalivahti syötti pallon hänen jalkoihinsa reiluun pariin kymmeneen metriin. KPS kavensi komealla kuviolla 3-1, ennen kuin Ville Yliluoma siirsi pitkän heiton jälkitilanteesta deeteen 4-1 johtoon, joka oli myös taukotilanne.

Ennen kuin toinen puoliaika kerkesi kunnolla edes alkaa, siirtyi DT 5-1 johtoon. Jouni Vaara karvasi pallon ja laukoi tolppaan, josta kimmonneeseen palloon ensimmäisenä kerkesi vaihdosta tullut Tapani Yrjölä. 6-1 maali merkittiin Antti Kukkolalle, jonka komea laukaus parista kympistä upposi maalin alakulmaan. KPS kavensi tilanteeksi 6-2, kun DT oli unohtanut maalin takatolpalle KPS-pelaajavalmentaja Joni Sorvojan. Viimeisen 7-2 maalin pääsi runnomaan maalin ruuhkatilanteesta jässikkämäinen Joni Rajaniemi.

Valmennuksen sana ottelusta: " Ottelu sujui kuin se voi hiekalla sujua. Kaksi taitavaa joukkuetta vastakkain, ja tällä kertaa DT oli valmistautunut terävemmin. KPS:llä on hyvä pelaava joukkue jolla se tulee taistelemaan Kutosen voitosta, mutta tällä kertaa DT oli parempi. Tästä on mukava lähteä kahden viikon päästä alkavaan kauteen, kun jätkiä on paljon ja vieläpä kaikki terveenä."

DT:n avaus: Miikka Isosalo, Juho Muhonen, Tomi Visuri, Sami Hautakoski, Jari Hyvärilä, Petri Määttänen, Antti Kukkola, Ville Yliluoma, Mikko Alahautala, Jouni Vaara,  Kimmo Kariniemi.  Vaihdosta sisään: Tapani Yrjölä, Tuomas Yrjölä, Ilkka Sorvisto, Tuomas Nikula, Lauri Peltonen, Joni Rajaniemi, Jaakko Paakkinen.