Dream Teamin ensimmäinen kotiottelu sai varsin mukavan alun, kun se siirtyi jo kuudennella minuutilla johtoon. Jouni Vaara spurttasi laidassa pakilta karkuun, ja keskitti kovaa taakse, jossa Kimmo Kariniemi oli oikeaan aikaan päineensä. GBK:n nuori joukkue yritti avata alakerran kautta pelaamalla, mutta joutuivat DT:n kovan prässin kynsiin. Ottelun toinen maali syntyi rankkarista 26.minuutilla, kun Antti Kukkola nousi vahvasti kulmasta ja syötti takaviistoon, jolloin pallo kävi GBK pelurin käteen. Pallon pisti rankkarista sisään Jouni Vaara. Kuusi minuuttia eteenpäin ja pallo oli taas GBK maalissa. Ville Yliluoman keskitykseksi tarkoitettu pallo lensi GBK-maalin ylärimaan, josta reboundiin kerkesi ensimmäisenä taas Vaara. Tapani Yrjölä lisäsi vielä juuri ennen taukoa johdoksi 4-0 läpiajosta. DT maalilla pelannut Mikko Sorvisto pääsi ensimmäisellä puoliajalla varsin helpolla.

Toisen puoliajan alkuun vierailija tuli kovaa, mutta DT kesti paineen. 53.minuuttia takana, ja DT tekee 5-0 maalin. Tapani Yrjölä purjehtii laidasta sisään, laukoo pallon etutolppaan, josta se kimpoaa Petri Määttäselle, joka laukoo suoraan volleista vasurilla pallon häkkiin. GBK pääsi tässä vaiheessa hieman peliin mukaan, luoden muutaman vaarallisen tilanteen, mutta Mikko Sorvisto DT:n maalilla piti maalinsa puhtaana, vaikka aivan loppuhetkillä pallo kävikin kertaalleen tolpassa kuin ylärimassakin.

DT:n avaus: Mikko Sorvisto, Jari Hyvärilä, Ville Yliluoma, Tomi Visuri (68. Lauri Peltonen), Tuomas Yrjölä, Jukka Rauhala, Antti Kukkola (38. Tapani Yrjölä), Mikko  Lukkarinen (53. Mikko Alahautala), Kristian Latvala, Kimmo Kariniemi, Jouni Vaara (50. Petri Määttänen)

DT-Tähdet

*** Jukka Rauhala ***

** Jouni Vaara **

* Kimmo Kariniemi *

GBK II kyläili Ylivieskassa

Raitapaitojen vierailu Ylivieskaan muistutti turistiajelua Seinen-rannalla. Joukkueen asenne oli hukassa alkulämmittelystä asti. Vastustaja oli latautunut otteluun aivan eri asenteella ja tämä näkyi
kentällä. Puoliajalle lähdettiin masentavista 4-0 lukemista. Voikin sanoa, että valmennusjohto ei onnistunut lataamaan joukkueeseen oikeaa ilmettä. Tällä sektorilla on joukkueen jokaisen jäsenen, valmentajista lähtien mietittävä uusia sotasuunnitelmia. Tauolla koetettiin herättää joukkueen taisteluilmettä ja siinä osittain onnistuttiin. Joukkue lähti toiselle puoliajalle ihan eri sykkeellä, mutta vartin pelin jälkeen liekki sammui YPA:n tehdessä ottelun karut loppulukemat 5-0.Loppuaika sitten pelailtiin ja myös raitapaidat saivat muutaman maalintekopaikan. Mm. Mathias Timonen ja Oscar Mäkinen kolisuttelivat vastustajan maalin tolppia. Positiivista oli että ensimmäiset 10 minuuttia oli täysin GBK:n komennossa.Ensimmäiset kahdet maalit jotka Ypa sai ottivat koville poikien taistelumielialaan. Heidän ensimmäinen maali tuli ensimmäisestä! hyökkäyksestä ja
oli meidän linjalta katsottuna selvä paitsio mihin Ylivieska –linjatuomari ei reagoinut. Toinen maali pelattiin käteen rangaistusalueessa missä usein nähdään tuomarin vapauttava päätös vastaavissa tilanteissa. Pelaajien täytyy yrittää jatkossa pitää yllä taistelumielensä jos meille tulee
vastaavanlaisia ottelualkuja. Pojille täytyy nostaa hattua etteivät ruvenneet väittelämään tuomarien kanssa vaan käyttäytyivät hyvin herrasmiesmäisesti. Ja mitä se olisi auttanut, pari varoitusta ”suunsoitosta” ja pelikielto häämöttämässä. Tästä voi vain syntyä parempaa tulosta ja sen joukkue aikoo tehdä.