Dream Teamin pelit jatkuivat perjantaina vierasottelulla No Starsia vastaan. Ottelu pelattiin Ykspihlajassa paahtavassa helteessä, ja ottelu ei kovin paljoa hienouksia tarjonnut.

Ottelu alkoi kuin oli odotettavissa, No Starsin pitäessä palloa ja liikutellen sitä mallikkaasti. Ensimmäisen maalin iski kumminkin Dream Team, kun 16.minuutilla Kimmo Kariniemi voitti pääpallon keskialueella ja puski sen suuntaavasti pystyyn juokseelle Jouni Vaaralle, joka puolittaisesta läpiajosta niittasi pallon yläkulmaan. No Stars jatkoi painostusta, ja kulman jälkitilanteesta pallo nostettiin kohti DT maalia, josta palloa ei saatu purettua vaan Tom Björgren sijoitti tasoituksen viidestä metristä sisään. Vain viisi minuuttia tästä ja DT iski voitti maalin vastaiskusta. Jouni Vaara pelasi pitkän pallon Petteri Kajasmaalle laitaan, joka nousi läheltä päätyrajaa kohti maalia ja laukoi maalia kohden. Pallo lipui notari-maalivahti Heikki kossin alta kohti maaliviivaa jossa Kimmo Kariniemi tuikkasi pallon tyhjiin. 37.minuutilla DT lisäsi johtoa, kun taas vastaiskusta Jouni Vaara juoksi reilusta puolesta kentästä kuudentoista kulmalle, josta terävä syötti täysin vapaalle Kimmo Kariniemelle, joka taas sai sijoittaa pallon tyhjiin.

Toinen puoliaika jatkui samalla kaavalla, No Stars piti palloa ja DT iski vastaiskuilla, mutta DT:n lukuisista läpiajoista palloa ei saatu enään maaliin, ja näin toinen puoliaika oli maaliton.

Valmentajan sana ottelusta: " Tänään taktiikka toimi loistavasti, vaikka eihän se mitään kaunista jalkapalloa meiltä ollut. Puolustus pelasi tänään loistavasti, ja viimeisenä lukkona toiminut Juha "Code" Ansamaa pelasi myös loisto-ottelun."

DT:n avaus: Juha Ansamaa, Tomi Honkala, Sami Hautakoski, Mikko Lukkarinen, Mikko Alahautala, Joni Rajaniemi (45. Lauri Peltonen), Kristian Latvala, Petteri Kajasmaa, Petri Määttänen, Jouni Vaara, Kimmo Kariniemi

DT-Tähdet:

*** Tomi Honkala ***

** Juha Ansamaa **

* Sami Hautakoski *