Dream Teamin pelit jatkuivat helatorstain jälkeen perjantaina derdyllä Oulaisten Huimaa vastaan. Ottelusta tiedettiin tulevan tiukka vääntö, mutta OuHu pääsi silti yllättämään.

Ottelu alkoikin tasaisissa merkeissä, ja molemmin puolin pallo näytti polttelevan. OuHu siirtyi johtoon kymmenen minuutin kohdalla, kun keskialueen väännön edukseen voitti OuHu ja nopealla pystysyötöllä kaveri juoksi läpi ja sijoitti pallon takakulmaan. DT:lläkin oli omat paikkansa ensimmäisellä puoliajalla,mutta kun viime ottelun maalikuningas Lauri Peltonen laukoi tolppaan ja Jouni Vaaran kaksi läpiajoa eivät tuoneet tulosta, siirryttiin vierasjohdossa toiselle puoliajalle.

DT teki toiselle puoliajalle pari vaihtoa, joka toi selvästi lisää vauhtia kotijoukkueen peliin. Tasoitus tulikin 52.minuutin kohdalla, kun DT karvasi pallon hyökkäyspuoliskolla, jonka jälkeen pallo pelattiin Jari Hyvärilälle 30-metriin, josta yhden tatsin jälkeen Hyvärilä pisti kovan vedon ruuhkan läpi, ja tällä kertaa pallo löysi tiensä OuHu maalin takakulmaan. 60.minuutilla pääsi ouhulaiset vielä johtoon, kun OuHun puolustusalueelta lähtenyt matala purku pallo meni korkealla pelanneen DT:n puolustuslinjan läpi, jonka seurauksena OuHu pelaaja kirmasi läpi ja sijoitti pallon DT maaliin. DT kuittasi kumminkin heti. 13 sekuntia aloituksesta pallo poimittiin komean syöttökuvion päätteksi OuHu maalista. Pallo toimitettiin aloituksesta Tomi Honkalalle, jonka jälkeen pallo kulki Jouni Vaaran kautta Tapani Yrjölälle, joka pudotti Petteri Kajasmaalle, ja Kajasmaan loistava pystysyötti tavoitti Vaaran, joka sijoitti ykkösellä pallon takakulmaan. Tasainen vääntö sai päätösmaalinsa 89.minuutilla, sekin komean kovion päätteeksi OuHu maaliin. Maali lähti liikkeelle keskialueelta, kun DT puolustus karvasi pallon, jonka jälkeen Tomi Honkala pelasi sen keskellä kovasti työtä tehnelle Kristian Latvalalle. Latvala käänsi pelin suunnan nopeasti hyökkäykseen, harhaitti keskialueella pelaajan kaffelle ja pelasi pallon laitaan Vaaralle. Vaaran keskitys taakse  tavoitti Jukka Rauhalalle, jonka loistava pusku toi DT:lle kauden viidennen voiton. Toisen puoliajan muutamat loukkaantumiset toivat lisäaikaa, ja ottelu päättyikin vasta 96.minuutin kohdalla.

Valmentajien sana ottelun jälkeen: "Kylläpä tehtiin taas oma pelaaminen vaikeaksi, mutta tehtiinpä pari komeaa maaliakin. Onneksi saatiin puristettua voitto taas kerran kotiin. Rytimäkeä vastaan tultiin kahden maalin takaa ohi, ja nyt kahdesti maalin takaa ohitse. Kertoo joukkueen halusta voittaa pelejä.  Loistava peli nuorilta edustusavuilta. Rauhala syötti ensimmäisen maalin ja teki voittomaalin. Latvala jaksoi tehdä loistavaa duunia läpi ottelun ja oli toisena syöttäjänä voittomaaliin. Tästä lähdetään perjantaina hakemaan pisteitä Notareilta, jolle tuli kauden ensimmäisen tappio perjantaina LoVelle luvuin 5-0."

DT Kokoonpano: Mikko Sorvisto, Tomi Honkala, Tomi Visuri, Tuomas Yrjölä, Jari Hyvärilä, Petri Määttänen (45.Tapani Yrjölä), Kristian Latvala, Ville Yliluoma (45.Petteri Kajasmaa), Jukka Rauhala, Lauri Peltonen, Jouni Vaara