Dream Teamin kevät kierroksen viimeinen ottelu pelattiin Lohtajalla, kun kotijoukkue LoVe sai vastaansa DT:n. LoVe:n ja DT:n ottelut yleensä ovat kovia fyysisiä vääntöjä, ja tälläkään kertaa kovalta väännöltä ei vältytty.

Ottelu alkuhetket näyttivät, että LoVe oli valmistautunut otteluun hyvin. Se tuli kovaa alun 10-minuuttia, jonka jälkeen DT sai hieman ottelun juonesta kiinni. LoVe rakensi vaarallisia maalinedusta-tilanteita pitkillä sivurajaheitoilla, mutta huono viimeistely oli DT:n onni tällä kertaa. Dream Teamin parhaat tilanteet osuivat Antti Kukkolalle ja Kimmo Kariniemelle, mutta Antti Kukkolan laukaus viuhui etukulmasta ohi, ja Kimmo Kariniemi olisi päässyt maalinteko tilanteeseen, mutta kahden puolustajan niitti kuudentoista sisällä esti varman maalintekopaikan. LoVe:n vahvasta rynnistelystä huolimatta taukotilanne 0-0.

Toiselle puoliskolle tuli paremmin latautunut DT. Liekö neljä vaihtoa auttanut, mutta pallo oli jo 47.minuutin kohdalla LoVe-verkoissa. Antti Kukkola nosti keskialueelta Jouni Vaaralle, joka syötti taustalta pystyynjuokseelle Petteri Kajasmaalle, joka kylmän viileästi lirutti pallon etukulmasta sisään. Näin DT:lle 1-0 johto. Sama mies oli asialla 63.minuutilla, kun 16-viivalla kikkailun jälkeen Kajasmaa tälläsi pallon toistamiseen Lohtaja-verkkoon. LoVe sai 2.puoliajalla luotua muutaman keskitystilanteen, mutta DT-maalissa pelannut Miikka Isosalo liimasi keskityspallot varmasti hyppysiinsä. Juuri ennen loppuvihellystä DT sai vapaapotkun 20-metristä. LoVe-puolustuksen ihmetellessä muurin paikkaa, Antti Kukkola pelasi nopeasti Joni Rajaniemen läpi, jota Rajaniemi ei jättänyt tällä kertaa käyttämättä, vaan sijoitti pallon takakulmaan. DT:lle näin kauden 9.voitto lukemin 3-0.

DT:n avaus: Miikka Isosalo, Tomi Honkala, Sami Hautakoski (46. Ville Yliluoma), Tuomas Yrjölä, Mikko Alahautala (46. Jari Hyvärilä), Petri Määttänen (46. Juho Muhonen), Antti Kukkola, Petteri Kajasmaa, Lauri Peltonen, (46. Joni Rajaniemi), Kimmo Kariniemi, Jouni Vaara (57. Ilkka Sorvisto).