Dream Team (DT) otti sateisessa säässä vääntövoiton Kalajoesta. Alku oli lievää kotijoukkueen hallintaa ja vahvasti laidalla aloittanut Juho Muhonen laittoikin hyviä keskityksiä ja painetta K-Pallon maalille. Ottelun ainoa maali tuli 21.minuutin kohdalla, jossa laukauksen jälkitilanteesta pallo pomppi Kariniemen Kimmolle ja hän sijoitti pallon alanurkkaan. K-Pallolla oli vain pari minuuttia aiemmin vaarallinen tilanne ja siitä tolppalaukaus. Mutta ensimmäinen puoliaika oli ansaitusti kotijoukkeen.

Toisella puoliajalla DT jaksoi liikkua pallottomana enemmän ja rakentaa peliä maltilla . Näin DT sai luotua läheltä keskityksiä ja muutaman hyvän läpisyötön pystyyn. Pari hyvää maalipaikkaa olikin Petteri Kajasmaalla (tolppalaukaus ja volley, joka harmiksi suuntautui keskelle suoraan maalivahtia päin. Kun taas Kalajoen hyökkäykset olivat paljolti pitkän pallon pelaamista. Mutta puolustus pelasi jälleen hyvin vahvoja kalajokisia vastaan ja nollapeli oli tosiasia. Keskikentän keskellä kolmikko Antti Kukkola, Kristian Latvala ja Petteri Kajasmaa teki paljon töitä. Myös keskikentän laidalla pelannut Mikko Alahautala pelasi hyvän pelin.

Suoraviivainen, maatapitkin pelaaminen märällä kentällä onnistui tänään kotijoukkueelta ja näin kolme pistettä jäi Ylivieskaan. Näin sarjan puolivälissä FC Ypa II on vielä taistelemassa GBK II:sen ja NIK:in kanssa sarjavoitosta. Ja nämä joukkeet ovatkin seuraavaksi vastassa parin viikon sarjatauon jälkeen.

 

Joukkue: Mikko Sorvisto, Antti Kukkola, Juho Muhonen, Tomi Visuri (46. Ilkka Sorvisto), Tuomas Yrjölä, Tomi Honkala, Ville Yliluoma (29. Mikko Alahautala), Lauri Peltonen (59. Joni Rajaniemi), Krisitian Latvala (81. Jari Hyvärilä), Kimmo Kariniemi (46. Petri Määttänen).

Tähdet:

 ***Antti Kukkola ***

** Petteri Kajasmaa **

* Tomi Honkala *