Sarjakolmonen Dream Team ja sarjakärki NIK pelasivat perjantaina Ylivieskassa PPO-Areenalla hieman sateen kastelemalla kentällä varsin viihdyttävän jalkapallo-ottelun.

Ottelu lähti käyntiin todella vauhdikkaasti, ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Dream Team teki ottelun ensimmäisen maalin, kun Juho Muhonen keskitti laidalta matalan pallon takaviistoon, josta Antti Kukkola tälläsi vastapalloon 20-metristä pallon maalin vasempaan yläkulmaan. Ottelu oli kerennyt vanheta vain 5.minuuttia. Maalin jälkeen DT:llä oli mahdollisuus siirtyä 2-0 johtoon, mutta tilanteet kuivuivat paitsioiksi yksi toisensa jälkeen. NIK:illäkin oli omat paikkansa, ja kerran pallo pelattiinkin DT-maaliin, mutta tilanne oli myöskin paitsio. Muut tilanteet DT-maalissa pelannut Juha Ansamaa torjui varmasti. Ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä DT:lle vihellettiin rangaistuspotku käsivirheen vuoksi, mutta tällä kertaa NIK-maalissa Simon Ekstrand oli Tapani Yrjölää parempi, ja torjui laukauksen jaloillaan yläriman kautta väljemmille vesille. Dream Team puoliajalle siis 1-0 johtoasemassa.

Toinen puoliaika alkoi vielä vauhdikkaammin kuin ensimmäinen, kun ottelukello tikitti aikaa 48.minuuttia, oli tilanne 2-0, samojen miesten toimesta kuin ensimmäinenkin. Tällä kertaa Juho Muhonen keskitti luukulle jossa Antti Kukkola puski voimalla ohi NIK-vahdin. Toinen puoliaika oli lähes identtinen ensimmäisestä puoliajasta. Tilanteita syntyi molempiin päihin. NIK:in tilanteet päättyivät enemmän maalin ohitse, kun taas toisessa päädyssä Ekstrand piti NIK:kiä pelissä mukana. DT onnistui kumminkin 63.minuutilla toimittamaan pallon NIK-maaliin, kun taas kukapa muukaan kuin Juho Muhonen keskitti maalille, mutta tällä kertaa pallon toimitti maaliin päällään Kimmo Kariniemi, joka oli Kimmon 12.osuma tällä kaudella. DT:lle tuomittiin ottelun loppu hetkillä vielä toinen rangaistuspotku, kun maalivahti Ekstrand kaatoi Joni Rajaniemen. Rajaniemi itse asettui ampumaan, mutta tällä kertaa nilkkapotku suuntautui vasemmasta alakulmasta ohitse. Ottelun loppulukemat DT:lle siis näin 3-0.

DT:n valmentajien sana ottelun jälkeen: "Loistavaa puolustamista koko joukkueelta, ja viimeisenä lukkona Code pelasi taas tunnetun varmasti, ja pelasti muutamalta varmalta maalilta. Roogerilla oli tänään taas mahtavat keskitykset, josta olisi vielä yhden voinut tehdä. NIK-molari pelasi tänään myös hyvän matsin. Numerot olisi voinut olla vieläkin suuremmat, mutta otti kyllä muutamia hyviä koppeja. Sarjan kärki mahtuu nyt kolmen pisteen sisään. Todella mielenkiintoinen loppukausi tulossa."

DT:n kokoonpano: Juha Ansamaa, Tomi Honkala, Tuomas Yrjölä, Sami Hautakoski, Tomi Visuri (29. Jari Hyvärilä), Jukka Rauhala, Antti Kukkola (87. Jouni Vaara), Kristian Latvala (59. Ville Yliluoma), Juho Muhonen (68. Petri Määttänen), Kimmo Kariniemi (68. Lauri Peltonen), Tapani Yrjölä (75. Joni Rajaniemi).

DT-Tähdet:

*** Antti Kukkola ***

** Juho Muhonen **

* Juha Ansamaa *

Dream Teamin pelit jatkuvat ensi viikolla, kun tiistaina vieraskentällä Kokkolassa kohdataan RyPK-84 ja perjantaina PPO-Areenalla saapuu IK Myran Alavetelistä.