Fc Ypa 2 eli dream team eli DT:n maalinteko onnistui keskiviikon ottelussa. Vastassa oli kokenut "notareitten " porukka joka pelasi paremmin kuin numerot antavat ymmärtää. Keskialueella peli oli aika tasaista vääntämistä, mutta DT:n nuoret jalat olivat vikkelämpiä ja kun DT:n lapikkaat oli maalin edustalla kohdallaan niin tulosta syntyi.

DT:n peli ei alussa oikein kulkenut ja maalivahti Juha Ansamaa joutui heti töihin. Hän  torjuikin muutaman vaarallisen tilanteen ja piti vierailijat nollilla. Oman pään alkuhässäkän jälkeen, 11 minuutilla Ville Yliluoma puski DT:n johtoon. Peli tasaantui ja DT:n nopeat laiturit (Jukka Rauhala ja Petteri Kajasmaa) loivat vaarallisia tilanteita maalille. Ja 27 minuutilla Jukka Rauhala pommitti kuljetuksensa jälkeen pallon pömpeliin ja 2-0.

Toisen puoliajan alussa Kristian Latvala 47.min ohjasi 3-0 lukemat Rauhalan sivuttaissyötöstä.  Tapani Yrjölä oli 63.min terävänä maalin edessa ja ohjasi kulmapotkun maaliin, 4-0.  Ja 68.min Kimmo Kariniemi (sarjan maalitykki) onnistui laukomaan 5-0 lukemat. Vielä 76 minuutilla Jukka Rauhalan nopeus toi tulosta, hän kuljetti laidalta rankkarialueen sisälle lämäsi etuylänurkkaan 6-0. Ja Tapani Yrjölä laukoi Kristian Latvalan hienon seinäsyötön päätteeksi vielä 7-0.

Puolustuksen ja maalivahdin hyvä peli ja maalipaikoista onnistuminen hyvällä prosentilla toi kolme pistettä DT:lle.

joukkue: Juha Ansamaa, Jouni Vaara (Lauri Peltonen), Antti Kukkola (Mikko Alahautala), Kimmo Karinniemi (Joni Rajaniemi), Kristian Latvala, Petteri Kajasma (Tapani Yrjölä), Tuomas Yrjölä, Tomi Honkala "c" (Ilkka Sorvisto), Vile Yliluoma (Mikko Sorvisto), Jukka RAuhala, Mikko Lukkarinen.

DT:n tähdet