Dream Team kävi tiistaina vierailemassa RyPK-84:n vieraana, josta ei ollut kotiin tuomisia kuin yksi vierasmaali ja tappio.

Ottelu alkoi lievällä DT:n hallinnalla, mutta pieni Rödsön kenttä tappoi hienon pelaamisen, joten peliaaltoili päästä päähän. DT:llä oli muutamia paikkoja siiryä ottelussa johtoon, mutta vasta 32.minuutilla nähtiin ensimmäinen maali. Antti Kukkola syötti Kimmo Kariniemelle 16-rajalle, joka antoi pallon mennä läpi, ja taustalta noussut Topi Vellonen sijoitti takakulmaan ensimmäisen DT-maalinsa. DT johtoa riitti vain 4.minuuttia kun Rytimäki tasoitti. RyPK pelasi pallon pystyyn, johon toppari Sami Hautakoski ja DT-maalissa pelannut Mikko Sorvisto molemmat pyrkivät. Hautakoski tempaisi pallon juuri ennen Sorvistoa väljemmille vesille, jonka jälkeen he törmäsivät. Pallo ajautui lähes puoleen kenttään, josta suoraan vastapalloon kotijoukkueen Heikki Ollikainen sijoitti tyhjiin tasoituksen. Puoliajalle siirryttiinkin 1-1 tuloksessa.

Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Ottelun 54.peliminuutilla taas tapahtui. DT linkki Jukka Rauhala pääsi ajamaan laidasta sisään, ja juuri laukaisi hetkellä takaa liukuu RyPK-puolustus väliin. Tästä lähtee Rytimäkeläisten vastahyökkäys, josta Ville Ylä-Jokisalo viimeisteli 2-1 voittomaalin. DT lähtee hakemaan tasoitusmaalia,mutta 72.minuutilla Kokkolalaiset kaatavat kylmää vettä niskaan. DT puolustuksessa Ilkka Sorvisto menettää pallon oman päädyn rajan tuntumassa, josta RyPK:in pelaaja syöttää maalille, jossa Juho Varilalla on helppo työ sijoittaa 3-1 voitto RyPK:lle. DT pääsee vielä lähelle kavennusta, kun kulmapotkusta Antti Kukkola pääsee puskemaan, mutta Kokkolalaiset purkavat maaliviivalta.

DT:n valmentajien sana: "Ottelu meni niinkuin siihen valmistauduttiin. Maanantaina treeneissä näkyi lievä lepsoilu, joka jatkui sitten vielä otteluun saakka. RyPK puolusti tänään pienellä kentällä hyvin, ja onnistui vastaiskuilla rokottaa meitä. Perjantaina pitää olla jo ihan eri asenne kun kotikentällä saapuu viime aikoina hyvin pelannut IK Myran."

DT:n kokoonpano: Mikko Sorvisto, Tomi Honkala (39. Ilkka Sorvisto), Sami Hautakoski (75. Jouni Vaara), Tuomas Yrjölä, Ville Yliluoma (68. Mikko Alahautala), Jukka Rauhala, Antti Kukkola, Topi Vellonen (52. Kristian Latvala), Juho Muhonen (56. Petteri Kajasmaa),  Kimmo Kariniemi, Joni Rajaniemi (45. Lauri Peltonen)