Kauden viimeisessä pelissä dream team kohtasi kotonaan Lohtajan Veikot. Lohtaja aloitti pelin räväkästi ja he loivat tilanteita kotijoukkueen maalille. Kotijoukkue ei saanut oikein peliä kulkemaan vaikka pari hyvää paikkaa syntyikin. Mm. Kimmo Kariniemi pääsi heti alussa maalivahdin kanssa vastakkain, mutta Kimmolta hieman huono haltuunotto ja maalivahti ehti lähelle ja torjui tilanteen. Lohtaja hallitsi hieman ekapuoliajalla peliä ja 14. minuutilla vieraiden Jarno Kero otti keskityksn hienosti haltuun pommitti pallon maaliin ja tilanne 0-1. Puoliajan lopussa Tuomas Kainu vei vieraat vielä 0-2 johtoon.

Toisella puoliajalla Dream team skarppasi otteita ja peli tasoittui. 0-2 tilanteessa Miika Isosalo teki pari hienoa lähitorjuntaa ja piti Dream teamin mukana pelissä. 55 minuutilla kavennuksessa onnistui sitten Petteri Kajasmaa, joka puski kulmapotkusta pallon verkkoon. Peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli tilanteen poikasia. Mm. kotijoukkueesta Kajasmaa ampui paristakympistä tolppaan. Kotijoukkueen onneksi 76 minuutilla Antti Kukkola sijoitti parista metristä tasoituksen. Molempien joukkueiden maalivahdit  tekivät vielä pari hyvää torjuntaa ottelun loppu hetkillä, joten lisämaaleja ei nähty.

Tällä kaudella Dream Team ei hävinnyt kotonaan yhtään ottelua. Yhdeksän voittoa ja kaksi tasapeliä kotisaldona. Sarjassa Dream Teamille tuli toinen sija. Kimmo Kariniemi voitti hienosti maalintekijätilaston 20 maalilla.

Joukkue: Mikko Sorvisto mv (46. Miika Isosalo), Mikko Lukkarinen, Mikko Alahautala, Petteri Kajasmaa, Antti Kukkola, Jari Hyvärilä (46. Ilkka Sorvisto), Petri Määttänen (46 Joni Rajaniemi), Kimmo Kariniemi, Lauri Peltonen, Juho Muhonen, Kristian Latvala,