Fc Ypa2 (DT) sai vauhdin päälle heti ottelun alussa ja vyörytti tilanteita kohti kotijoukkueen maalia. Petteri Kajasmaa aloitti maalinteon puskemalla keskityksen maaliin. DT jatkoi hyvää syöttöpeliä ja puhkoi vastustajan puolustusta. Varsinkin nopea Jukka Rauhala juoksi laidalta kaksi kertaa läpi ja sijoitti molemmilla kerroilla pallon maaliin. Petri Määttänen laukoi vasurilla 15 metristä vastapalloon, etuylänurkkaan. Ja Sami Hautakoski sijoitti pallon maaliin Kimmo Kariniemen syötöstä. Rauhala ampui myös16 metristä alanurkkaan ja hattutemppu oli valmis. Tauko tilanne 6-0 DT:lle.

Toisella puoliajalla DT jaksoi tehdä töitä ja pelasi käsikirjan mukaisesti helppoa peliä ja tulosta tuli. Petteri Kajasmaa pommitti toisen maalinsa yläriman kautta. Kotijoukkue onnistui kavennuksessa, kun keskitykseksi tarkoitettu pallo leijaili takanurkkaan. Kimmo Kariniemi sijoitti pallon maaliin läpiajosta ja takanurkaan. Ja Kimmo Karinniemi puski toisen maalin keskityksestä. Myös Jouni Vaara onnistui ottelun hienoimmassa maalissa. Lähes puolesta kentästä pommi maalivahdin yli.

Puolustus peli oli kunnossa ja pelissä oli leveyttä ja liikettä. DT sai tilaa laidoille ja tilanteita luotua. Ja niinpä tulos oli tänään hyvä. Kyllä Kotijoukkuekin sai omat tilanteensa luotua, mutta ruuti oli heillä märkää. Ja Juha Ansamaa torjuikin muutaman pahan laukauksenkin.

kokoonpano: Juha Ansamaa mv, Juho Muhonen (65min Jouni Vaara), Mikko Lukkarinen, Kristian Latvala, Jukka Rauhala, Sami Hautakoski (45min Jari Hyvärilä), Petteri Kajasmaa, Mikko Alahautala, Petri Määttänen c, Kimmo Kariniemi, Tuomas YTrjölä.