DT kävi kruunubyystä taistelemassa kolme pistettä. Peli oli tasaista ja kovaa vääntöä pienellä ja tuulisella hiekka kentällä. Hienouksia ei juuri nähty. Kaksinkamppailujen voitto oli tärkeää tänään. Pari hyvää yksilösuoritusta ja puolustuksen varmuus toi tänään pisteet. Ensimmäinen maalituli 23 minuutilla  Tuomo Marjakankaan vaparista. Toinen maali 33 minuutilla Antti Kukkola taisteli itsensä laidalta läpi ja syötti päätyviivalta alaviistoon, josta Petteri Kajasmaa sijoitti 0-2. 69 minuutilla Kotijoukkueen Joonas Levander pääsi puolittain läpi ja tuikkasi kavennuksen pienestä kulmasta, maalivahdin längistä. Jukka Rauhala purjehti 67 minuutilla laidaltaan läpi ja sijoitti takakulmaan 1-3 voittolukemat.

Keskikentän kolmikko Antti Kukkola, Petteri Kajasmaa ja b-juniori ikäinen Joonas Boren pelasivat hyvän pelin. Myös oikeapakki Tuomo Marjakangas hoiti tonttinsa hienosti.

Sami Hautakoski MV, Jari Hyvärilä, Antti Kukkola, Juho Muhonen, Petri Määttänen (59 Joni Rajaniemi), Jukka Rauhala, PEtteri Kajasmaa, Tuomo Marjakangas, Kristian LAtvala, Ville Yliluoma, Joonas Boren.