Dream Team pelasi kauden kolmannen sarjaottelunsa, ja otti samalla kauden kolmannen voittonsa. Keskisen nurmella pelatun ottelun hahmo oli kolme maalia laukonut Kimmo Kariniemi.

Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti, ja jo muutaman minuutin pelin jälkeen pallo kävi DT:n tolpassa. Noin 20-metristä lähtenyt kova laukaus painui ruuhkan läpi, ja DT:n onneksi pallo osui sisäpuolella tolppaa ja painui toiselta puolelta ohitse. Muutama minuutti myöhemmin sattui K-Pallolle paha harhasyöttö oman maalin edustalla. Pallo olisi mennyt päätyrajasta yli, mutta K-Pallo pakki lähti purkamaan keskellepäin, johon Kimmo Kariniemi pääsi väliin ja tuokkasi lähes tyhjiin 1-0 avaus maalin ottelun 8.minuutilla. Jatkoa tuli ottelun 28.minuutilla, kun Kariniemi pääsi läpi ja teki ottelun toisen maalinsa. Pari minuuttia edellisestä ja palloa kaivettiin kalajokisten verkoista, maalintekijänä kukapa muukain kuin Kimmo Kariniemi. Tämä oli myös puoliaikatulos.

Toisella puoliajalla K-Pallo painosti kovasti kotijoukkueen puolustusta, mutta laukaukset suuntautuivat enemmän raviradalle kuin Miikka Isosalon vartioimaa maalia kohti.

Kokoonpano: Isosalo, Marjakangas, Latvala, Yliluoma, Hyvärilä (55' Sorvisto) Määttänen, Kukkola (12' Hemmilä), Muhonen, Rauhala (45' Nikula), Kariniemi, Rajaniemi.

DT:n ottelut jatkuvat ensi viikon keskiviikkona Pedersöressä PeFF:in vieraana.